Van eind maart tot begin mei vinden er in Ischgl veel evenementen plaats onder de noemer “Spring Blanc”. De evenementenreeks verwelkomt de lente op de pistes van de Silvretta Arena. Zon, sneeuw, lenteachtige temperaturen, lekker eten, veel skiplezier en spectaculaire openluchtconcerten zijn de succesvolle onderdelen voor deze ideale combinatie.

Spring Blanc

Eind maart zet Ischgl met de evenementenserie “Spring Blanc” in de witte Silvretta-Arena de toon en biedt het een uitstekende reden om de lente te vieren. Spring Blanc begint op 30 maart met het Top of the Mountain voorjaarsconcert van George Ezra. Vanaf die datum tot het einde van het seizoen op 1 mei kunnen de gasten veel culinaire hoogstandjes en muziek in combinatie met heel bijzondere skimomenten verwachten.

Copyright © TVB Paznaun-Ischgl

Op het programma staan ook culinaire highlights met evenementen als sun.downer, dine.around en grenzenlos.kulinarisch. En beleven de bezoekers sfeervolle openluchtmomenten bij de Top of the Mountain Lente-, Paas- en Slotconcerten, het lentesneeuwfeest op Alp Trida en andere kleine hoogtepunten in de sneeuw.

De bijzondere hoogte van het skigebied van Ischgl – 90 procent van de Silvretta Arena ligt boven de 2.000 meter – zorgt voor sneeuwzekerheid op de 239 pistekilometers. En dus voor skiplezier tot het einde van het skiseizoen!


win twee overnachting Ischgl

Hotel aanbieding in Ischgl

Lenteskiën in Ischgl is geweldig. Het vernieuwde Hotel Seiblishof ontvangt je graag in maart en april 2023. Het hotel heeft regelmatig goede aanbiedingen voor snelboekers, in het tussenseizoen en voor een shortski in een midweek.

Check hier de aanbiedingen van dit moment.


Alle evenementen op een rij

30.03.2023: Top of the Mountain Lenteconcert op de Idalp met George Ezra

30.03 – 01.05.2023: Dine.around: De gastronomische restaurants van Ischgl bieden speciale culinaire arrangementen zoals kaas- en wijnproeverijen, themamenu’s en gastronomische safari’s.

09.04.2023: Top of the Mountain Paasconcert op de Idalp met Sido

14.04.2023: sun.downer: Zonsondergang met loungegevoel en cocktails op de Pardatschgrat op 2.624 meter hoogte.

16.04.2023: grenzeloos.culinair: Culinaire ervaring op de Flimjoch met internationale foodtrucks en regionale muziek uit Ischgl en Samnaun.

16.04. – 18.04.2023: 23e Sterrencup van de koks op de Idalp

19.04. – 20.04.2023: 12e Ski World Cup Gastronomie op de Idalp

21.04.2023: sun.downer: Zonsondergang met loungegevoel en cocktails op de Pardatschgrat op 2.624 meter hoogte.

23.04.2023: Voorjaarssneeuwfeest op Alp Trida met Gotthard

30.04.2023: Top of the Mountain Slotconcert op de Idalp met Eros Ramazzotti

Meer informatie: www.ischgl.com | Klik hier voor een hotel aanbieding.

Bron: Ischgl, CommuniGate | Foto’s: Copyright © TVB Paznaun-Ischgl


Anderen lazen ook:

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer