Van eind maart tot begin mei vinden er in Ischgl veel evenementen plaats onder de noemer “Spring Blanc”. De evenementenreeks verwelkomt de lente op de pistes van de Silvretta Arena. Zon, sneeuw, lenteachtige temperaturen, lekker eten, veel skiplezier en spectaculaire openluchtconcerten zijn de succesvolle onderdelen voor deze ideale combinatie.

Spring Blanc

Eind maart zet Ischgl met de evenementenserie “Spring Blanc” in de witte Silvretta-Arena de toon en biedt het een uitstekende reden om de lente te vieren. Spring Blanc begint op 30 maart met het Top of the Mountain voorjaarsconcert van George Ezra. Vanaf die datum tot het einde van het seizoen op 1 mei kunnen de gasten veel culinaire hoogstandjes en muziek in combinatie met heel bijzondere skimomenten verwachten.

Copyright © TVB Paznaun-Ischgl

Op het programma staan ook culinaire highlights met evenementen als sun.downer, dine.around en grenzenlos.kulinarisch. En beleven de bezoekers sfeervolle openluchtmomenten bij de Top of the Mountain Lente-, Paas- en Slotconcerten, het lentesneeuwfeest op Alp Trida en andere kleine hoogtepunten in de sneeuw.

De bijzondere hoogte van het skigebied van Ischgl – 90 procent van de Silvretta Arena ligt boven de 2.000 meter – zorgt voor sneeuwzekerheid op de 239 pistekilometers. En dus voor skiplezier tot het einde van het skiseizoen!


win twee overnachting Ischgl

Hotel aanbieding in Ischgl

Lenteskiën in Ischgl is geweldig. Het vernieuwde Hotel Seiblishof ontvangt je graag in maart en april 2023. Het hotel heeft regelmatig goede aanbiedingen voor snelboekers, in het tussenseizoen en voor een shortski in een midweek.

Check hier de aanbiedingen van dit moment.


Alle evenementen op een rij

30.03.2023: Top of the Mountain Lenteconcert op de Idalp met George Ezra

30.03 – 01.05.2023: Dine.around: De gastronomische restaurants van Ischgl bieden speciale culinaire arrangementen zoals kaas- en wijnproeverijen, themamenu’s en gastronomische safari’s.

09.04.2023: Top of the Mountain Paasconcert op de Idalp met Sido

14.04.2023: sun.downer: Zonsondergang met loungegevoel en cocktails op de Pardatschgrat op 2.624 meter hoogte.

16.04.2023: grenzeloos.culinair: Culinaire ervaring op de Flimjoch met internationale foodtrucks en regionale muziek uit Ischgl en Samnaun.

16.04. – 18.04.2023: 23e Sterrencup van de koks op de Idalp

19.04. – 20.04.2023: 12e Ski World Cup Gastronomie op de Idalp

21.04.2023: sun.downer: Zonsondergang met loungegevoel en cocktails op de Pardatschgrat op 2.624 meter hoogte.

23.04.2023: Voorjaarssneeuwfeest op Alp Trida met Gotthard

30.04.2023: Top of the Mountain Slotconcert op de Idalp met Eros Ramazzotti

Meer informatie: www.ischgl.com | Klik hier voor een hotel aanbieding.

Bron: Ischgl, CommuniGate | Foto’s: Copyright © TVB Paznaun-Ischgl


Anderen lazen ook:

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer