advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Nog even, en dan is het ook in Nederland weer winter. Maar ja, sneeuw en ijs zijn de laatste jaren eerder een uitzondering dan de regel. Maar stel nou, stel nou hè, dat er deze winter ineens wel een laagje sneeuw ligt. Wat wil je dan? Sleeën! Of, alleen voor de echte daredevil, gewoon op het snowboard van de dijk af glijden.

een soort hybride tussen een slee en een snowboard

Alleen heb je waarschijnlijk al 15 jaar geen slee meer op zolder liggen, en is het een beetje zonde voor je mooie gewaxte snowboard. In Engeland hebben ze een beetje hetzelfde probleem, en daar bedachten een paar slimmeriken een soort hybride tussen een slee en een snowboard.

Sleetje rijden met de Axiski
Sleetje rijden met de Axiski
Met je Axiski van een zandduin
Met je Axiski van een zandduin

De Axiski, opstappen en glijden maar!

Mocht je het gaan proberen, vergeet deze toptip niet!

Het had wat prototypes in de aarde, maar eigenlijk is het concept heel simpel. Een dunne, flexibele plastic plank, waar je zowel op kunt staan, als gewoon op kunt gaan zitten. En het mooiste is: hij is niet alleen geniaal voor de sneeuw, maar dus ook bijvoorbeeld om van een duin af te glijden. Bovendien heb je maar een heel dun laagje sneeuw of zand nodig.

Hij kost nog geen € 30,-, dus je kunt er ook niet echt een buil aan vallen… (webshop en winkels).

Check het filmpje maar even!


Meer weten? Kijk op de site van Axiski.nl

advertentie