advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Een van de belangrijke aspecten van een geslaagde wintersport zijn natuurlijk het eten en drinken in de bergen. Zelf ben ik een grote fan van de typische gerechten uit de Alpen. Met name de Tiroler Gröstl en en Rösti zijn mijn favorieten op een terras in de bergen.

wintersportgerecht
Doe je ook mee met onze eerste poll van het seizoen?

Maar ik ben ook erg benieuwd wat het lekkerste gerecht is voor de gemiddelde bezoeker van Snowrepublic. Het zou dan ook super leuk zijn als je meedoet met onderstaande poll, de allereerste van dit seizoen. Ik weet het, kiezen is lastig, daarom heb je de mogelijkheid om twee gerechten te kiezen. Klik daarna op “Stem” en je ziet gelijk de up-to-date resultaten van de poll.

Staat jouw lievelingsgerecht er niet bij? Laat het maar even weten in een reactie onder dit artikel.

Ik ben benieuwd!

[socialpoll id=”2462988″ path=”/polls/2462988″ width=”700″]

 


Lees ook: hoe maak je zelf Kaiserscharrn


 

 

advertentie