advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Omdat rodelen ook maar zo-zo is…

Door Pauline van der Waal

In Zwitserland hebben ze iets nieuws bedacht, een Airboard. Dit is een opblaasbare slee, waarmee je op allerlei manieren van de berg kunt glijden. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon een Albert Heijn-tasje gebruikte om te sleeën?

Hup de berg op, en dan in vliegende vaart naar beneden!
Hup de berg op, en dan in vliegende vaart naar beneden!

Snel de piste op

Als grootste voordeel voor dit nieuwe soort slee wordt genoemd dat je binnen en half uur al als volleerd Airboarder naar beneden kunt crossen. Het is geschikt voor jong en oud, zo lang je maar de juiste kleding draagt, zoals warme en waterdichte kleding, een helm, handschoenen, kniebeschermers en stevige schoenen. De Airboards, die ook wel ‘sneeuwbodyboard’ genoemd worden, kun je huren bij één van de 27 officiële verhuurs (bergstations van skiliften), of bij skiverhuurwinkels. Je kunt ook groepsuitjes boeken.

Even lekker filmpje kijken? Alsjeblieft! Ik was in ieder geval verkocht na het zien van deze video…

Meer info vind je op MySwitzerland of op Airboard.

 

DOE OOK EENS MEE MET ONZE WIN-ACTIES

 

advertentie