Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Omdat rodelen ook maar zo-zo is…

Door Pauline van der Waal

In Zwitserland hebben ze iets nieuws bedacht, een Airboard. Dit is een opblaasbare slee, waarmee je op allerlei manieren van de berg kunt glijden. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon een Albert Heijn-tasje gebruikte om te sleeën?

Hup de berg op, en dan in vliegende vaart naar beneden!
Hup de berg op, en dan in vliegende vaart naar beneden!

Snel de piste op

Als grootste voordeel voor dit nieuwe soort slee wordt genoemd dat je binnen en half uur al als volleerd Airboarder naar beneden kunt crossen. Het is geschikt voor jong en oud, zo lang je maar de juiste kleding draagt, zoals warme en waterdichte kleding, een helm, handschoenen, kniebeschermers en stevige schoenen. De Airboards, die ook wel ‘sneeuwbodyboard’ genoemd worden, kun je huren bij één van de 27 officiële verhuurs (bergstations van skiliften), of bij skiverhuurwinkels. Je kunt ook groepsuitjes boeken.

Even lekker filmpje kijken? Alsjeblieft! Ik was in ieder geval verkocht na het zien van deze video…

Meer info vind je op MySwitzerland of op Airboard.

DOE OOK EENS MEE MET ONZE WIN-ACTIES

(Visited 548 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer