advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

Rodelen behoort tot een van de leukere en spannende bezigheden in de sneeuw, naast natuurlijk skiën en snowboarden. Maar een tikkie gevaarlijk is het wel, want er gebeuren jaarlijks heel wat ongelukken, mede omdat het regelmatig plaatsvindt op donkere rodelbanen. Maar daar komt nu een oplossing voor in de vorm van speciale rodelverlichting zodat je kunt rodelen met verlichting.

Rodelen met verschillende kleuren verlichting

De verlichting, onder de naam “Sled” gaat op de markt gebracht door een aantal slimme Oostenrijkers. De Sled bestaat uit een voor- en achterlicht en kent verschillende lichtsterktes. Bovendien kan er in geval van nood een flikkerend lichtje worden aangedaan. Je kunt het lichtje heel gemakkelijk op je slee monteren:

Crowdfundingactie voor rodelen met verlichting

De uitvinders van de Sled hebben echter nog wel wat investeerders nodig om het product ook buiten Europa op de markt te krijgen en dat geld hopen ze via crowdfunding bij elkaar te brengen. Doel: 20.000 euro. Zelf zien de uitvinders kansen in landen als Noorwegen, Zweden en Rusland, maar ook om andere producten zoals kinderwagens te voorzien van verlichting.

rodelen met verlichting

advertentie