advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Poepchic met de gondel omhoog

Door Pauline van der Waal

Een ritje met de gondel is vaak niet heel spannend. Het is er koud, soms zit je naast stinkende russen en als het mistig is zie je helemaal niks, behalve dan witte soep. In Kronplatz (Dolomieten, Italië) hebben ze daarom iets nieuws bedacht: een VIP-gondel!

Instappen in de VIP-gondel en genieten maar
Instappen in de VIP-gondel en genieten maar

Iets voor jou?

De gondel is voorzien van heerlijk zachte banken die bekleed zijn door Moessmer, die ook levert aan Dolce&Gabbana, Chanel, Prada, Gucci, Brunello Cucinelli en Louis Vuitton. Reserveren is verplicht voor deze gondeltrip van 30 minuten. De totale prijs is € 100,00 (van 1-6 personen) en naast toegang tot de chic ingerichte gondel (twee rondes) krijg je een fles bubbels en Zuid-Tiroolse hapjes. Reserveren kan via olang@kronplatz.org of +39 0474 592035.

Daar gaan we dan!
Daar gaan we dan!

Voor meer informatie kijk je op de website van Kronplatz. Kronplatz is trouwens favoriet skigebied van reporter Karin!

advertentie