advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Door Pauline van der Waal

Nou ja zeg, berichtten we afgelopen week al dat je in Kronplatz een VIP-gondel kunt nemen met champagne, blijkt dat in Hochgurgl ook te kunnen! En dat champagne altijd een goed idee is zie je hieronder het filmpje.

Gewoon gaan!

Het gaat om de Kirchenkarbahn, de gondel die overigens vanaf dit jaar is uitgebreid met een tweede gedeelte en wintersporters nu afzet op een hoogte van 2.839 m. Onderaan de gondel heb je het restaurant TOP Mountain Crosspoint en daar kun je direct boeken of een reservering maken. Er is plek voor maximaal vijf personen. Eenmaal in de gondel krijg je een glas Perrier-Jouët champagne, fingerfood en natuurlijk een heerlijk uitzicht over de omgeving.

Bekijk de video

Hoe dat eruit ziet? Bekijk het filmpje hieronder maar even.
Meer info op de website van het restaurant of over het skigebied op de website van Obergurgl-Hochgurgl.

Foto: www.crosspoint.tirol

advertentie