advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Lekker zomers de berg af

Door: Pauline van der Waal

Het is inmiddels begin mei, en het wintersportseizoen is overal inmiddels wel afgesloten. De afgelopen weken en maanden stonden in het teken van allerlei party’s om het einde van het seizoen te vieren. In het Italiaanse Cervinia deden ze dat door lekker luchtig gekleed te gaan skiën. In slechts een zwembroek of bikini word je tenslotte lekker bruin in de sneeuw!

Cervinia, de Italiaanse kant van Zermatt

Afgelopen seizoen was ik zelf in Cervinia, overigens wel gewoon met skibroek en jas aan. Doordat het gebied flink hoog ligt -het dorp zelf ligt al op 2000 meter, en dan heb je nog geen gondel genomen- is het erg sneeuwzeker én kun je dus lang doorskiën. Reden genoeg om af te sluiten met de SwimWear Ski Parade. Gelukkig hebben we de foto’s nog, kijk maar!

Wil je alle foto’s bekijken? Ga dan naar de Facebookpagina van Cervinia.

Filmpje!

Om de sfeer nog meer mee te proeven en -toegegeven- te genieten van de veelal prachtige outfits van de deelnemers is er ook een video. Check hieronder het filmpje van Luciano Canullo.

Wil je meer weten over Cervinia? Check de website! Meer info en de foto’s vind je op de Facebookpagina van Cervinia.

Hoofdfoto: bron onbekend, labeled for reuse. Deze foto is niet genomen in Cervinia.

advertentie