Vergeet DJ Ötzi, het Feestteam en Marco Schuitmaker. Hoewel je die -en meer- absoluut gaat tegenkomen in de après-ski van dit seizoen, zoals ik al voorspelde in dit artikel. En als je dat artikel nog eens goed bestudeert dan valt je wellicht een nummer op, namelijk het Italiaanse nummer van Sarà Perché getiteld Ti Amo.

Viral

En dat nummer is de afgelopen tijd al behoorlijk viral gegaan op de socials, met name op TikTok. Natuurlijk blijven dat soort dingen nooit onopgemerkt en was het een kwestie van tijd voordat het nummer opgepikt werd en er een Duitstalig après-ski nummer van werd gemaakt. En zo geschiedde. De “Mountain Crew” maakte er een catchy vertaling van en voila: de après-ski knaller van het seizoen 2023-2024 is geboren!

Mountain Crew

Ik geef toe: ik had ze niet zo erg goed op het vizier staan. Maar het blijken vijf goed uitziende jongens uit Oostenrijk te zijn die zich de “Boyband uit de Alpen” noemen en in hun lederhosen allerlei festivals en feesten onveilig maken.

En nu het nummer

Het nummer van Italiaanse oorsprong is door de jongens van de Mountain Crew dus vakkundig omgebogen tot een Duitstalige variant. Neem er een leuke clip bij op en klaar ben je. Een echte oorwurm hè?

En het dansje dan?

Bij veel succesvolle après-ski nummers hoort vaak ook een dansje. Daar hebben de jongens zich niet aan gewaagd, maar…..als je goed naar de onderstaande clip kijkt dan zie je dat ze op de maat van de muziek met hun vuist, naast het biertje, op tafel slaan. Dat is slim, want dat kan iedereen!

Hoofdfoto: PG Studios Mountain Crew

Lees ook:

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Saalbach Hinterglemm

Voel jij ook die heerlijke winterspanning ? 

Boek dan snel de coolste accommodatie voor je skivakantie in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn! Beleef deze winter de onvergetelijke wintermomenten op maar liefst 270 downhill-kilometers in Home of Lässig! Lees meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer