Vergeet DJ Ötzi, het Feestteam en Marco Schuitmaker. Hoewel je die -en meer- absoluut gaat tegenkomen in de après-ski van dit seizoen, zoals ik al voorspelde in dit artikel. En als je dat artikel nog eens goed bestudeert dan valt je wellicht een nummer op, namelijk het Italiaanse nummer van Sarà Perché getiteld Ti Amo.

Viral

En dat nummer is de afgelopen tijd al behoorlijk viral gegaan op de socials, met name op TikTok. Natuurlijk blijven dat soort dingen nooit onopgemerkt en was het een kwestie van tijd voordat het nummer opgepikt werd en er een Duitstalig après-ski nummer van werd gemaakt. En zo geschiedde. De “Mountain Crew” maakte er een catchy vertaling van en voila: de après-ski knaller van het seizoen 2023-2024 is geboren!

Mountain Crew

Ik geef toe: ik had ze niet zo erg goed op het vizier staan. Maar het blijken vijf goed uitziende jongens uit Oostenrijk te zijn die zich de “Boyband uit de Alpen” noemen en in hun lederhosen allerlei festivals en feesten onveilig maken.

En nu het nummer

Het nummer van Italiaanse oorsprong is door de jongens van de Mountain Crew dus vakkundig omgebogen tot een Duitstalige variant. Neem er een leuke clip bij op en klaar ben je. Een echte oorwurm hè?

En het dansje dan?

Bij veel succesvolle après-ski nummers hoort vaak ook een dansje. Daar hebben de jongens zich niet aan gewaagd, maar…..als je goed naar de onderstaande clip kijkt dan zie je dat ze op de maat van de muziek met hun vuist, naast het biertje, op tafel slaan. Dat is slim, want dat kan iedereen!

Hoofdfoto: PG Studios Mountain Crew

Lees ook:

 

Hochkönig

Hochkönig, een skivakantie vol hoogtepunten

Het skigebied Hochkönig met de drie dorpen Maria Alm, Dienten en Mühlbach biedt wintersporters gevarieerde skipistes met in totaal 120 kilometer pistes en 34 ultramoderne skiliften tegen een adembenemend alpendecor. Lees meer

Val Thorens

Beste skioord 2023: Val Thorens

Val Thorens is zojuist voor de 8e keer uitgeroepen tot beste skigebied ter wereld. Val Thorens ligt op een hoogte van 2.300 m en is daarmee het hoogst gelegen skioord van Europa. Als eerste geopend (in november) en als laatste gesloten (in mei), biedt het skiërs een enorm speelterrein voor een onvergetelijke vakantie. Lees meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer