advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Het werd al voorspeld: het zou ijskoud worden. In Tirol werd afgelopen nacht een temperatuur van -23 graden gemeten. Het was in Seefeld waar deze zeer koude temperatuur gemeten.

Ook een ijskoude middag

Ondanks de ijzige kou was het gisteren ook prachtig Kaiserwetter op de pistes, maar hoe hoger je kwam hou kouder het werd. Op de Pitztaler Gletsjer was het rond 14.00 uur nog steeds -15,8 graden en op de Patscherkofel -12 graden.

Vooruitzicht: mix van wolken en zon

Vandaag wordt het weer wat onbestendiger. Er komt meer bewolking binnen drijven die de temperaturen doen stijgen. Uit deze bewolking gaat neerslag vallen, in de vorm van regen op plekken onder de 1500 meter en daarboven zal het sneeuw zijn. De vooruitzichten voor het weekend zijn wisselend: een mix van wolken en zon, waarbij vooral de zondag de beste papieren heeft.

ijskoude
Prachtige zonsondergang in Serfaus Fiss Ladis. Credits: @SFL via Twitter

Hoofdfoto: TVEnschede FM

advertentie