Samen met het gezin een onvergetelijke tijd doorbrengen. Dat is wat we allemaal willen als we op wintersport gaan. Als je naar een Igloo Village gaat kan dit haast niet meer misgaan! Een hotel gemaakt van sneeuw in het hart van de natuur, ver weg van alle hectiek, biedt volop mogelijkheden en biedt gegarandeerd een unieke ervaring! De kunstig ingerichte Igloo hotels zullen bezoekers van alle leeftijden verbazen.

Igloo Village
Geweldige inrichting van een suite

Igloo Village

Elk jaar worden op zeven locaties nieuwe Iglo dorpen gecreëerd, waarvan vijf in Zwitserland en twee in een ander land. In Zwitserland kun je terecht in Davos-Klosters op Parsenn, in Engelberg bij de Trübsee aan de voet van de Titlis, in Gstaad bij Saanerslochgrat, in Stockhorn ten noorden van Erlenbach of in Zermatt aan de Rotenboden. De twee andere vind je in Zugspitze, Duitsland en Grandvilara in Andorra.

Igloo Village
Na een heerlijk nachtje word je letterlijk midden op de piste wakker

Igloo experience

Voel de sneeuw kraken onder je schoenen onderweg naar een Igloo Village. ’s Avonds staat er een heerlijke kaasfondue op het menu. Ga daarna lekker de natuur in en word begeleid door de sterren boven je tijdens een heerlijke winterwandeling. Sluit de dag af in een warm bubbelbad in een Family Igloo of een Romantic Igloo Suite. Word wakker met een schitterend uitzicht op de bergen.

Igloo Village
Een compleet nieuwe locatie: het Igloo-dorp Schilthorn tegenover een prachtig berglandschap.

De Igloo dorpen bieden ook een divers amusementsprogramma voor dag- en avondbezoekers. Je kunt bijvoorbeeld een Igloo tour doen of meedoen aan diverse sportevenementen.

Igloo Village
De Snow Queen begroet de gasten in de Stockhorn Igloo Village

Love Nest

Lovebirds opgelet! Igloo Village biedt de mogelijkheid je eigen liefdesnest te bouwen! Een iglo-expert zal je helpen bij het creëren van je unieke liefdesnest van sneeuw. Als je hier geen zin in hebt bieden ze ook kant en klare Love Nests! Ik zeg doen!

Igloo Village
Eén van de Romantic Igloo Suites

Voor wie zich afvraagt hoeveel een nachtje onder de sterren kost, voor 119 euro heb je al een Standaard Igloo Suite!

Voor meer informatie kijk je hier

Bron foto’s 

(Visited 331 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.