Het charmante, stijlvolle feelgoodhotel Hotel SeeMOUNT ligt midden in de bergnatuur van Paznaun-Ischgl en is een ontmoetingsplek voor actieve mensen. Wandelen en fietsen, klimmen, canyoning en rafting, familie-uitstapjes en alpiene bergtochten: actieve dagen in de natuur beginnen bij de voordeur van het SeeMOUNT Active Nature Resort. 

Het SeeMOUNT Active Nature Resort verwent je met een fantastische wellness hoog boven de daken van See. Een dynamische uitvalsbasis voor de zomer in de bergen van Tirol. 

Wandelen en meer in het Paznaundal

Ben je zielsgelukkig in de natuur? Hotel SeeMOUNT heeft zijn naam als Active Nature Resort niet gestolen. Wandelaars trekken hun wandelschoenen liever helemaal niet meer uit. Meer dan 80 routes leiden naar weiden en almen, door bossen en naar bergtoppen. Fris en monter ga je direct vanuit het resort op pad. “Alle wegen” voeren naar idyllische bergmeren, rustieke berghutten en panoramapunten. De bergen rond See-Kappl-Ischgl-Galtür zijn ideaal om per fiets te verkennen. 

Hotel SeeMOUNT bezorgt je onvergetelijke herinneringen: de oranjerode zon zien opkomen achter de bergen na een klim in de vroege ochtend. Met de kinderen een vis vangen. ’s Avonds laat nog een duik nemen in de infinitypool onder de zomerhemel. Suppen op het zwemmeer. Klimmen, canyoning, rafting: er stroomt ook adrenaline door de aderen van het SeeMOUNT (****Superior) Active Nature Resort. 

Als hotelgast maak je gratis gebruik van het openbaar vervoer rond See en neem je één keer per dag gratis een kabelbaan naar keuze de berg op. Of trek je motorjack aan voor een rit over de Silvretta Hochalpenstraße. Fietsers cruisen door talrijke haarspeldbochten over de Alpenpassen.

Zoete en hartige lekkernijen

Frisse Tiroolse berglucht maakt hongerig, en daarom kun je in hotel SeeMOUNT van vroeg tot laat aanschuiven. De hele dag smullen: geniet van het uitgebreide ontbijt, een verse SeeMOUNT Light Lunch, zoete lekkernijen in de namiddag, onbeperkt koffie en thee drinken tot 17.00 uur en Drinks4free aan de alcoholvrije Juice Bar tot 17.00 uur. ’s Avonds serveren we een heerlijk 5-gangenmenu. 

In de ErlebBARbreng je gezellige uurtjes door in een stijlvolle ambiance: een cappuccino in de frisse berglucht, een kopje thee in een schommelstoel, wegzakken in de zetel met een glaasje whisky… Het maakt je vakantiedagen flexibelen verwent je op culinair gebied.

Een zorgeloze time-out

Wat is er mooier dan genieten van heerlijke wellness na een actieve dag in de regio See-Kappl-Ischgl-Galtür (… of gewoon een keer de hele dag lekker lui zijn)? In de SpaMOUNT zit je hoog boven de daken van See: met een infinity-buitenzwembad, de HotSee Tub – een warme outdoorwhirlpool – , een ruime saunawereld en relaxzones met schitterend uitzicht over de bergen van Paznaun. De zwembadzone is dagelijks open tot 22.00 uur. 

Tijdens de SpaMOUNT-Night blijft de water- en saunawereld zelfs open tot 23.00 uur. Gezinnen zijn in de spa hartelijk welkom. Zij hebben het helemaal naar hun zin in de familietextielsauna en de Family Relax Room. De jonge, dynamische gastheren van hotel SeeMOUNT doen er alles aan om genieters, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze time-out in de bergen van Tirol te bezorgen. 

Servicepakketten SeeMOUNT

Wandelpakket inbegrepen in de prijs

 • Wandelen naar de mooiste bestemmingen in de omgeving, rugzakken, telescoopstokken, wandelkaart en indien nodig regenbescherming worden gratis uitgeleend
 • Onbeperkt wandelplezier rechtstreeks vanuit het hotel
 • Wekelijks van maandag tot en met vrijdag uitgebreid aanbod van begeleide wandelingen door het bureau voor toerisme (deels tegen betaling)
 • Afsluitbare kasten met droogfunctie voor schoenen en wandelkleding
 • Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Mountainbike- & e-bikeservicepakket 

 • Aanbeveling van fietstochten naar de mooiste plekjes in de regio
 • Zo goed als nieuwe mountainbikes, e-bikes en fully’s (tegen betaling) te huur in de naastgelegen sportwinkel (speciale tarieven)
 • Duidelijke fietskaart (gedetailleerde informatie met hoogteprofielen, kilometergegevens, moeilijkheidsgraad enz.)
 • Droogruimte voor kleding en schoenen
 • Afsluitbare fietsenstalling voor je eigen fiets
 • Fietswasplaats, gereedschapskist en luchtcompressor
 • Alle inbegrepen services van SeeMOUNT

Aanbiedingen SeeMOUNT

14=12 Wild summer feelings (26.05–10.11.24)

14 overnachtingen voor de prijs van 12, alle inbegrepen services, gratis Silvretta Card Premium, zomerbelevenisprogramma met wandel- en fietsservice – prijs p.p.: vanaf 1.819 euro 

Be wild & bike (26.05–06.07.24, 08.09–10.11.24) 

Alle inbegrepen services, fietsservice, 25 euro wellnesswaardebon, zomerbelevenisprogramma met wandel- en fietsservicepakket, fietskaart –prijs p. p.: 3 nachten vanaf 529 euro, 4 nachten vanaf 649 euro, 7 nachten vanaf 939 euro

Be wild & hike (26.05–06.07.24, 08.09–10.11.24) 

Alle inbegrepen services, wandelservice, 25 euro wellnesswaardebon, zomerbelevenisprogramma met wandel- en fietsservicepakket – prijs p. p.: 3 nachten vanaf 529 euro, 4 nachten vanaf 649 euro, 7 nachten vanaf 939 euro

Gezinsvakantiespecial (07.07–07.09.24)

Alle inbegrepen services, kinderen tot 7 jaar gratis – prijs p.p.: 7 nachten vanaf 1.179 euro

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.seemount.at