Het Gorfion Familotel Liechtenstein wint de HolidayCheck Award. Ook in 2023 behoort dit gezinsvriendelijke hotel tot de tien
populairste familiehotels wereldwijd. In Malbun zijn ze er reuzeblij mee. Hotel Gorfion heeft op HolidayCheck een plaats in de top 10 van familiehotels. Elk jaar in januari reikt het reisplatform namens de vakantiegangers deze felbegeerde trofee uit aan hotels die in het voorgaande jaar puik werk hebben geleverd en hun gasten daardoor gelukkig hebben gemaakt. De onderscheiding voor 2023 is gebaseerd op meer dan 623.000 echte beoordelingen tijdens het voorbije jaar.

Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, draait alles in het Gorfion Familotel Liechtenstein om onbezorgd kindergelach en duurzame ontspanning. Dankzij de ruime uren voor kinderopvang krijgen ook ouders een welverdiende time-out. Voor hen is de kleine, maar mooie saunazone gereserveerd, waar ze ongestoorde wellnessmomenten beleven. 

Verwenadres voor jong en oud

Je kinderen maken hier de vakantie van hun leven mee. In de indoor-kinderwereld kunnen ze naar hartenlust spelen en hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze zich in de fascinerende outdoorspeeltuin kunnen uitleven in de frisse lucht. Hotel Gorfion is een verwenadres voor jong en oud. In de suites van natuurlijk hout voelen gezinnen zich als “God in Frankrijk”.

Fijnproevers zijn enthousiast over de gastronomische keuken op sterrenniveau. Kinderen smullen van hun favoriete gerechten van het buffet. Voor de deur van het hotel genieten gezinnen van alle facetten van de winter. De skipistes pal aan het hotel zijn perfect geprepareerd en de skischolen staan klaar om de jonge skiërtjes te ontvangen. Ook wie het liefst weg van de skipistes actief is, heeft in Malbun tal van mogelijkheden. Van winterwandelpaden en rodelpistes tot schaatsbaan en loipe: er is voor ieder wat wils.

Ga voor meer informatie en om beschikbaarheid te checken naar: www.gorfion.li