Hoe worden skikampioenen nummer één? Wat is de mix van factoren die nodig zijn om medailles te behalen en op het podium te komen, voor roem en succes? Colmar weet na al die jaren wel welke vaardigheden je nodig hebt om een winnaar te zijn. Naast een goede outfit natuurlijk.

Het vergt opperste concentratie, perfecte coördinatie en een motivatie die grenst aan obsessie. Het kost hard werken, de eeuwige strijd om de overwinning. Het vergt mentale kracht en wilskracht. Want dagelijks de piste op om te trainen is een levenskeuze.

Hoe dat eruit ziet? Dat zie je in onderstaande korte video van Colmar Deze maakt deel uit van de reeks video’s die inmiddels klassiekers zijn geworden voor sneeuwliefhebbers. Wil je meer video’s zien van Colmar? Dat kan hier.

De allerbeste skikleding voor kampioen én voor jou en mij

Het Italiaanse kledingmerk Colmar is al sinds jaar en dag verbonden met de skisport en ook met professionele skiërs. De atleten van het Franse nationale skiteam worden al 10 jaar uitgerust met op maat gemaakte skipakken, iets dat Colmar als enige bedrijf in de branche doet. Zo zorgen ze voor kleding waarin de atleten absolute topprestaties kunnen leveren, maar ze voorzien ook gewone skiërs als jij en ik van de allerbeste skikleding.

Met de technische hoogstandjes gecombineerd met de stijl van Colmar geniet je van skidagen die niet lang genoeg kunnen duren. En wie weet schop je het ook nog eens tot een wedstrijdpak van Colmar!

Lees meer over Colmar en bekijk de nieuwe wintercollectie

Hoofdfoto: ©AlessandroBelluscio