Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang FieberbrunnSkicircus

Serfaus. Mijn meest favoriete Oostenrijkse wintersportgebied. Tezamen natuurlijk met Fiss en Ladis vormt Serfaus een groot gebied. Maar je kunt er niet alleen fantastisch skiën, maar ook erg leuk après-skiën. Onze top 5 après-ski bars van Serfaus Fiss Ladis.

#1 George (Serfaus)

George is de après-ski bar in het centrum van Serfaus en wordt gerund door……inderdaad: George. Al vele jaren staat hij garant voor een prima sfeer die hij samen met z’n vrouw en dochter creëert. De bar is niet groot, en daardoor intiem. Je vindt er met name Nederlanders. De muziek is een mix van Nederlandstalige en Duitstalige après-ski nummers. Meer heb je niet nodig, toch?

George Bar, Serfaus

#2 Patschi (Serfaus)

De Patschi is waarschijnlijk de bekendste après-ski bar van het gebied, maar daardoor vaak erg druk. Je hebt er een buitengedeelte waar je kunt zitten, bier drinken, kletsen en wat eten en een binnengedeelte waar het feest al snel losbarst. Je vindt er over het algemeen wat jonger publiek dan in de George. De Patschi bevindt zich vlakbij de liften van Serfaus. Je kunt je helemaal uitleven, want de Patschi gaat pas om 04.00 uur dicht.

Patschi, Serfaus. Credits: patschi.at

#3 Hexenalm (Fiss)

De Hexenalm is de bekendste après-ski tent van Fiss en erg populair. De Hexenalm ligt meteen onderaan de piste van de “Schönjoch” Je kunt er ook heerlijk eten, bijvoorbeeld op het terras buiten, onder de grote parasol. Je kunt er vanaf een uurtje of drie in de middag terecht, tot een uur of 19 uur. Heb je kinderen bij je? Laat je door hen niet weerhouden, want naast de Hexenalm zijn er allerlei speeltoestellen waar zij zich kunnen uitleven.

#4 Geigaloch (Ladis)

Het kleinere Ladis heeft maar één apres-ski bar: de Geigaloch. Maar zit je in Ladis dan is dit wel de beste tent :-). Behalve veel gezelligheid en bier heb je  ook de mogelijkheid om “riesen schnitzels” te bestellen. Jammie!

Geigaloch, Ladis. Credits: Tripadvisor

De Hackl’s Kaller in Fiss was ooit een gevangenis

#5 Hackl’s Kaller (Fiss)

Ben je klaar in de Hexenalm, zak dan verder af in de Hackl’s Kaller om tot de late uurtjes de voetjes van de vloer te doen. In het hoogseizoen vind je er ook regelmatig stripsters. Je vindt de Hackl’s Kaller in het centrum van Fiss. Het gebouw kent trouwens een rijke geschiedenis, want het was ooit een gevangenis.


Meer lezen over après-ski? Klik dan hier


 

 

Koop nu je Under Armour sportkleding met korting online. Under Armour

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here