Natuurlijk zijn er gigantisch veel manieren om de die-hard wintersport fan te spotten, maar hieronder noemen wij de 5 meest opvallende fan kenmerken:

1.Planning

De echte wintersport fan heeft al ver van tevoren zijn wintersport vakantie geboekt en is dan ook niet te beroerd om dit met iedereen te delen. Planning in de zomer is zeker niet ongewoon, om de planning wat te versimpelen is het ook niet ongewoon om de fan ieder jaar terug te zien keren naar zijn/haar favoriete oord.

Last Minute Wintersport

Maar natuurlijk blijft er ook altijd een plekje vrij voor last-minute reisjes.

2. De uitverkoop

Vele winkels online en offline hebben een uitverkoop van vorig seizoen net voordat het nieuwe winterseizoen begint. Een perfect moment om fans te spotten, de echte wintersport diehard geeft hier namelijk meestal toch net iets teveel geld uit..

Wintersport Uitverkoop
Wintersport Sale is Heaven on Earth voor echte wintersportfans!

3. De weet-je-nog-dat momenten

Nostalgische verhalen van vorige keren dat je op de piste stond (of in de après-ski) worden gerust het hele jaar gedeeld. Ondersteuning met foto’s of zelfs filmpjes maakt het dan helemaal af.

Vroeger was het ook super gezellig op de piste

4. Het advies van een wintersport fan

En zoals elk jaar zijn er ook beginnende wintersporter en de doorgewinterde wintersporter geeft maar al te graag advies. Advies over waar de beste pistes zijn tot après-ski, van materiaal tot kleding advies, niks is te gek.

Nostalgische verhalen worden gerust het hele jaar gedeeld

5. Blogs, video’s en meer

En als laatste kan deze natuurlijk niet missen. De wintersport fan weet precies welke blogs videokanalen en webcams hij moet volgen. En als je dit leest, ben je dus al heel goed op weg ?

En hoe herken jij de echte wintersportfan? Of aan hoeveel van bovenstaande kenmerken maak jij je schuldig?

©foto: saalbach

Bewaren

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer