Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Natuurlijk zijn er gigantisch veel manieren om de die-hard wintersport fan te spotten, maar hieronder noemen wij de 5 meest opvallende fan kenmerken:

1.Planning

De echte wintersport fan heeft al ver van tevoren zijn wintersport vakantie geboekt en is dan ook niet te beroerd om dit met iedereen te delen. Planning in de zomer is zeker niet ongewoon, om de planning wat te versimpelen is het ook niet ongewoon om de fan ieder jaar terug te zien keren naar zijn/haar favoriete oord. 

Last Minute Wintersport

Maar natuurlijk blijft er ook altijd een plekje vrij voor last-minute reisjes.

2. De uitverkoop

Vele winkels online en offline hebben een uitverkoop van vorig seizoen net voordat het nieuwe winterseizoen begint. Een perfect moment om fans te spotten, de echte wintersport diehard geeft hier namelijk meestal toch net iets teveel geld uit..

Wintersport Uitverkoop
Wintersport Sale is Heaven on Earth voor echte wintersportfans!

3. De weet-je-nog-dat momenten

Nostalgische verhalen van vorige keren dat je op de piste stond (of in de après-ski) worden gerust het hele jaar gedeeld. Ondersteuning met foto’s of zelfs filmpjes maakt het dan helemaal af.

Vroeger was het ook super gezellig op de piste

4. Het advies van een wintersport fan

En zoals elk jaar zijn er ook beginnende wintersporter en de doorgewinterde wintersporter geeft maar al te graag advies. Advies over waar de beste pistes zijn tot après-ski, van materiaal tot kleding advies, niks is te gek.

Nostalgische verhalen worden gerust het hele jaar gedeeld

5. Blogs, video’s en meer

En als laatste kan deze natuurlijk niet missen. De wintersport fan weet precies welke blogs videokanalen en webcams hij moet volgen. En als je dit leest, ben je dus al heel goed op weg ?

En hoe herken jij de echte wintersportfan? Of aan hoeveel van bovenstaande kenmerken maak jij je schuldig?

©foto: saalbach

Bewaren

(Visited 543 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer