Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Hilarisch of herkenbaar? Tijdens de verslaglegging van het weerbericht op het nieuws glibbert er een skiër van de trap. De weervrouw die uiterst enthousiast haar verhaal doet over de sneeuwval in Pennsylviana heeft echter niets door. Dit levert mooie maar vooral herkenbare beelden op voor ons als winterporters. De beelden gaan nu het hele internet over.

De beelden gaan viral

De beelden zijn al miljoenen keren bekeken. De tweet van de journalist van de Huffington Post is al meer dan 200.000 keer geliked. Het bericht werd zelfs gerepost door voormalig NBA ster Rex Chapman, die 1.1 miljoen volgers op Twitter heeft. De video bleek later in scène gezet te zijn. De nieuwszender Seven Springs wilde eens wat anders doen en de weerberichten wat minder saai maken. Wordt het hier minder grappig van? Wij vinden van niet. Opvallen is in ieder geval dik gelukt!

Bron: Trib live
Foto: Screenshot van de video
Tweet: Philip Lewis

(Visited 538 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer