Het Electric Mountain Festival in Sölden wil je niet missen!

Door Maaike de Vries

Je hebt al kunnen lezen over de vele feestelijke openings festivals en seizoensafsuitingen in de Alpen. Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de winter van 2019/2020. Het lijkt wel of er steeds meer en steeds grotere feesten worden georganiseerd. En daar zijn we blij mee! Net als voorgaande jaren vind bijvoorbeeld ook in 2020 het Electric Mountain Festival in Sölden plaats.

Electric Mountain Festival Sölden Fotocredits: Oetztal.com
Electric Mountain Festival Sölden Fotocredits: Oetztal.com

2 en 3 april staan in het teken van feest. De fun zone in Giggijoch veranderd in een echt festivalterrein. Het podium, dat is gemaakt óp en ván sneeuw, zal bestegen worden door wereldberoemde DJ’s. Denk hierbij aan het Belgische duo Dimitri Vegas en Like Mike. Maar ook Dimitrios Anastasios en Michael Karl Thivaios, Steve Aoki, DJane MATTN, Timmy Trumpet en vele anderen zullen komen draaien. Er is geen twijfel of deze DJ’s het tot een succes zullen maken. Als ze het in de zomer in het populaire Ushuaia in Ibiza kunnen, kunnen ze het in de bergen helemaal!

Electric Mountain Festival Fotocredits: Oetztal.com
Electric Mountain Festival Fotocredits: Oetztal.com

Want wat is er nou geweldiger dan feesten op 2300 meter hoogte? Beats tussen de bergen, geweldige effecten op een LED-scherm van 40 m2 en natuurlijk skiën of boarden.
Kaarten kun je kopen via de website van het festival. Je kunt een één- of tweedaags ticket kopen, waarbij je skipas is inbegrepen.


Klik hier voor alle informatie over Electric Mountain Festival in Sölden


(Visited 237 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.