Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Het Electric Mountain Festival in Sölden wil je niet missen!

Door Maaike de Vries

Je hebt al kunnen lezen over de vele feestelijke openings festivals en seizoensafsuitingen in de Alpen. Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in de winter van 2019/2020. Het lijkt wel of er steeds meer en steeds grotere feesten worden georganiseerd. En daar zijn we blij mee! Net als voorgaande jaren vind bijvoorbeeld ook in 2020 het Electric Mountain Festival in Sölden plaats.

Electric Mountain Festival Sölden Fotocredits: Oetztal.com
Electric Mountain Festival Sölden Fotocredits: Oetztal.com

2 en 3 april staan in het teken van feest. De fun zone in Giggijoch veranderd in een echt festivalterrein. Het podium, dat is gemaakt óp en ván sneeuw, zal bestegen worden door wereldberoemde DJ’s. Denk hierbij aan het Belgische duo Dimitri Vegas en Like Mike. Maar ook Dimitrios Anastasios en Michael Karl Thivaios, Steve Aoki, DJane MATTN, Timmy Trumpet en vele anderen zullen komen draaien. Er is geen twijfel of deze DJ’s het tot een succes zullen maken. Als ze het in de zomer in het populaire Ushuaia in Ibiza kunnen, kunnen ze het in de bergen helemaal!

Electric Mountain Festival Fotocredits: Oetztal.com
Electric Mountain Festival Fotocredits: Oetztal.com

Want wat is er nou geweldiger dan feesten op 2300 meter hoogte? Beats tussen de bergen, geweldige effecten op een LED-scherm van 40 m2 en natuurlijk skiën of boarden.
Kaarten kun je kopen via de website van het festival. Je kunt een één- of tweedaags ticket kopen, waarbij je skipas is inbegrepen.


Klik hier voor alle informatie over Electric Mountain Festival in Sölden


(Visited 298 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer