“Als Noors merk heeft Helly Hansen indrukwekkende resultaten behaald door zijn bedrevenheid, cultuur en geschiedenis. De doelstellingen van het bedrijf zijn ambitieus en in lijn met die van alpineskiën, en beide partijen hebben een brede en wereldwijde impact. We kijken ernaar uit om als team samen te werken om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken. Door innovatie en deskundigheid denken we dat de Noorse atleten een extra voorsprong op de concurrentie zullen behalen met hun nieuwe kleding”, aldus sportmanager van de Noorse skivereniging Alpine, Claus Johan Ryste.

Professionele skiërs over de hele wereld dragen en vertrouwen Helly Hansen, en de samenwerking met het Alpine National Team is een logische én strategische keuze. Als leider in technische skikleding richt Helly Hansen zich op het ontwikkelen van prestatiegerichte uitrusting om atleten voordelen te bieden in training en in competitie.

Trots op samenwerking

“Vol trots gaan we de samenwerking met het Alpine National Team aan, om samen te werken om hun grenzen te verleggen in toekomstige sportieve prestaties. Skiën maakt deel uit van het DNA van Helly Hansen en deze samenwerking is zowel een voorbeeld van ons enthousiasme voor skiracen als ons geloof in langetermijninvesteringen in de skicategorie.

Door een partnerschap aan te gaan met een van ‘s werelds toonaangevende nationale alpine teams, zullen we samenwerken om innovatieve, prestatiegerichte producten te creëren en tegelijkertijd onze wereldwijde aanwezigheid in het skiën te versterken”, zegt Category Managing Director Ski bij Helly Hansen, Philip Tavell.

Vertrouwen

“Kleding moet aangepast worden en design speelt een belangrijke rol om aan de top te kunnen blijven presteren. We hebben veel vertrouwen in Helly Hansen en hun ontwerpers, en geven ook tijdens het productontwikkelingsproces concrete input over design. We geloven dat Helly Hansen ons een concurrentievoordeel kan bieden en we kijken uit naar de resultaten van de samenwerking komend seizoen”, aldus Ragnhild Mowinckel, professioneel alpine skiër.

Zij en de andere uit de nationale alpinisten ploeg beginnen momenteel aan de aanloop naar het eerste seizoen met Helly Hansen als partner. Het skiseizoen 2022-2023 gaat officieel van start in de herfst.

OVER HELLY HANSEN

Helly Hansen, opgericht in Noorwegen in 1877, blijft kleding van professionele kwaliteit ontwikkelen die mensen letterlijk helpt om in leven te blijven én zich tegelijkertijd levendig te voelen. Door inzichten uit het leven en werken in ‘s werelds zwaarste omgevingen, heeft het bedrijf een lange lijst van first-to-market innovaties ontwikkeld, waaronder de eerste soepele waterdichte stoffen meer dan 140 jaar geleden. Andere doorbraken zijn onder meer de eerste fleecestoffen in de jaren zestig, de eerste technische basislagen in de jaren zeventig, gemaakt met Lifa® Stay Dry Technology, en het bekroonde en gepatenteerde H2FlowTM- temperatuurregelsysteem van vandaag.

Helly Hansen is een leider in technische zeil- en prestatiegerichte skikleding, evenals premium werkkleding. Het merk wordt gedragen en vertrouwd door meer dan 55.000 professionals, waaronder Olympiërs, nationale teams en berggidsen in meer dan 200 skiresorts over de hele wereld.

De buitenkleding, basislagen, sportkleding en schoenen van Helly Hansen worden in meer dan 40 landen verkocht en kunnen bouwen op het vertrouwen van professionals en enthousiastelingen over de hele wereld.

Meer lees je op hellyhansen.com

(Visited 53 times, 1 visits today)