Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Toen ik kortgeleden aan het snowboarden was in La Thuile in Italië, was het een komen en gaan van helikopters. Bij de eerste dacht ik nog dat het ging om een ambulance-heli, maar dat was zeker niet het geval: het gebied is een walhalla voor heliskiërs. Helaas stond het voor ons niet op het programma, maar omdat het voor mij wel een bucketlistdingetje is, heb ik maar eens uitgezocht wat het nou eigenlijk kost.

Weten of het überhaupt wat voor jou is? Check dan eerst even dit filmpje.

My First Heliski

Weet je nog niet of het wel echt iets voor je is? Dan is het slim om een losse vlucht te boeken. Je vliegt dan samen met een gids en drie anderen naar een mooie plek, waarvandaan je gids je richting de mooiste afdalingen dirigeert. De vanafprijs is hier € 310,- afhankelijk van de bestemming.

Meerdere vluchten op een dag

Ben je bang dat één keertje niet genoeg is? Je kunt ook twee vluchten maken op dezelfde dag, waardoor je de hele dag zoet bent. Je kunt deze optie boeken vanaf € 455,- per persoon, in een groep van vier personen.

Meer, meer, meer!

Is twee vluchten per dag voor jou een eitje? Je kunt er ook vijf op een dag doen (vanaf € 880,-), maar als dat wat te veel is, kun je ook kiezen voor een heliskiweekend voor € 995,-, waarbij je drie nachten in een driesterrenhotel overnacht, drie dagen op de ski’s staat, en twee vluchten maakt. Vanzelfsprekend kun je ook de hele week blijven, lekker halfpension in een viersterrenhotel en daarbij een vlucht of 10 bijboeken. De kosten voor deze trip beginnen bij € 3190,- maar de mogelijkheden zijn eindeloos!

Iets voor jou?

Ik heb nu puur gekeken naar de mogelijkheden in La Thuile. Vanuit daar wordt er overigens ook gevlogen naar Courmayeur en het gebied van de Mont Blanc. Heliskiën kan echter op veel meer plekken, en de prijzen zullen ongetwijfeld ook uiteenlopen. Wil je meer weten over heliskiën in La Thuile? Kijk dan op de website van Heliski-LaThuile.com

(Visited 2.243 times, 2 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer