Helene Fischer weergaloos in het Gelredome

Door: Saskia Smulders

Helene Fischer. Veel Nederlanders zullen nog nooit van haar gehoord hebben, maar jij als wintersporter waarschijnlijk wel. Fischer is natuurlijk vooral bekend van haar hit Atemlos, maar haar repertoire is veel breder dan dat. Afgelopen weekend trad ze op in het Gelredome en liet een verpletterende indruk achter.

Helene Fischer maakt er een show van

Meer dan 30 liedjes bracht ze ten gehore, allen voorzien van een spetterende show bestaande uit dans, acrobatiek, licht en geluid. Naast haar hit Atemlos, bracht ze ook nummers ten gehore die iets minder bekend zijn zoals Achterbhan, Fehlerfrei en Schmetterling.

Bijna allemaal positief

De reacties op het concert waren dan ook bijna allemaal positief. Zo schreef ene Ferry Rudolph op de site van De Gelderlander dat hij blij was dat er eens aandacht is voor iemand anders dan Glennis Grace. En dat ze vooral zo bereikbaar is, zonder kapsones. Het enige minpuntje dat door de toehoorders werd gegeven was dat het geluid af en toe erg slecht was.

Ook op Twitter waren de meningen positief:

Haar optreden begon trouwens ooit als 1 april grap. De Nijmeegse zanger Jean Knipping had de grap bedacht, samen met Futuralisdirecteur Roderik van Kerkhof. Fans konden de het niet waarderen: duizenden mensen waren teleurgesteld en boos. Uiteindelijk kwam ze dus echt. En hopelijk niet voor het laatst….

Lees ook:

Hoofdfoto: Facebook Helene Fischer

(Visited 547 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.