Helene Fischer en Robbie Williams vieren samen kerst

Door Patricia Christiani

De populaire Duitse zangeres Helene Fischer kun je kennen van haar hit “Atemlos”, die sinds een aantal jaar in elke après ski tent voorbij komt. Helene is een megaberoemdheid in haar eigen land, maar inmiddels ook daarbuiten. 

Zo heeft ze in Nederland ook een steeds groter wordende fanbase. Dat bleek toen er duizenden fans teleurgesteld reageerden toen het bericht dat ze een groot optreden in Nederland zou geven een 1 april grap bleek. Gelukkig kwam Helene haar Nederlandse fans daarna alsnog verblijden met groots optreden in een uitverkocht Gelredome.

Haar album Farbenspiel is een van de best verkochte Duitse albums aller tijden. Sinds haar debuut in 2005 verkocht ze meer dan 15 miljoen albums, won ze diverse prestigieuze awards en heeft ze het Duitse record van ‘meeste legale downloads’ voor het album Farbenspiel (2013).

Kerstduet

Nu hebben de Ex-Take-That-Star en de Schlager-koningin samen een nummer opgenomen voor het nieuwe album “The Christmas Present” van Robbie Williams.

Robbie zegt over het duet: “Santa Baby wordt altijd gezongen door een man, dus dacht ik: waarom niet eens door een vrouw? Dus benaderde ik voor mijn album dat uitkomt voor de kerst, m’n goede vriendin Helene Fischer:gewoon een aardige vrouw met een geweldige stem”. Helene doet het duet in het Engels, en zingt met nogal sensuele stem de wereldberoemde tekstregels van de kerstklassieker in de microfoon. Slimme zet dus van Robbie Williams, want zowel hij als Helene Fischer kunnen beide rekenen op miljoenen fans in Duitsland.

Maar mocht Robbie toch besluiten de kerst gewoon met zijn eigen gezin te vieren, hoeft Hélène zich niet te vervelen met kerstmis. Sinds 2011 heeft ze op ZDF een eigen show, welke elk jaar op eerste kerstdag wordt uitgezonden: Die Helene Fischer Show.

Kom dus lekker in de kerstsfeer met Helene en Robbie!

Robbie Williams, YouTube

Hoofdfoto: still uit video YouTube

Lees ook: 

Goed nieuws voor Helene Fischer fans!

Qmusic luisteraars ontdekken Atemlos van Helene Fischer

Après-Ski, hoe heurt het nou eigenlijk?

(Visited 1.242 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën