Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Seizoenskaart voor een waanzinnig lage prijs

Met de beroemde WinterCARD kun je het hele seizoen lang in Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell en Saas-Balen skiën of snowboarden voor slechts 233 Zwitserse Franken. Dit is met de huidige koers ongeveer € 205,-.

Saas-Fee

Als je in dagskipassen berekent, ski je dus vanaf dag vier gratis in het hele skigebied! Dit is absoluut te gek voor woorden en kan nergens anders dan in de Free Republic of Holidays Saas-Fee. En omdat er altijd sneeuw ligt in het meest sneeuwzekere skigebied van de Alpen, kun je van november tot april altijd terecht op de pistes. Skiën en snowboarden is hier gegarandeerd voor ruim vijf maanden! 

En dat is nog niet alles, want met de WinterCARD Gold, heb je nog veel meer ongelooflijke voordelen.

Saas-Fee WinterCard

Bijvoorbeeld: gratis bagagevervoer, 50% korting op ski- en snowboardhuur, 50% korting op de Lötschberg trein, twee skilessen voor de prijs van één en nog veel meer! Deze Gold Card kost 333 Zwitserse Frank (ca. € 295). saas-fee.ch/wintercard

Deze scherpe actie loopt tot 17 december 2017

Saas-Fee: Parel van de Alpen

Saas Fee, ook wel “Parel van de Alpen” genoemd, is een gletsjerdorp op 1800 meter boven zeeniveau en wordt omgeven door dertien vierduizenders.

Gek geworden in Saas-Fee
(c) Dominic Steinmann

Highlights in Saas-Fee

  • IJspaviljoen Allalin – in het eeuwige ijs worden voor de bezoeker de geheimen van de gletsjers onthuld.
  • Draairestaurant – op de gletsjer van de Mittelallalin heeft men in het draairestaurant op 3500 meter hoogte een weids uitzicht over de bergwereld.
  • Gorge Alpin – klimparcours-doorsteek van de spectaculaire beekkloof met behulp van hangbruggen en tyroliennes, alleen met berggids.
  • Avonturenbos – touwbaanparcours met uiteenlopende en veeleisende parcoursen tegen een indrukwekkend gletsjerdecor.
  • Rodelbobbaan Feeblitz – met 55 graden stijging begint de rodelpret al bij weg omhoog. Een bijzondere belevenis is het nachtsleeën op het verlichte traject.
Saas-Fee
Het Allalin draairestaurant bij de gletsjer van Saas-Fee

Afgelopen winter was ik met mijn zonen in Saas-Fee en we maakten het onderstaande videoverslag van deze short-trip.


Bekijk hier alle informatie over de Saas-Fee WinterCard


Bewaren

(Visited 7.872 times, 21 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer