Heb jij ook zo genoten van de beelden van de SkiColor 2017 op onze site? Dan heb ik goed nieuws voor je. Op 10 maart 2018 wordt voor de vierde keer de SkiColor georganiseerd in het Franse Les Gets. Save the date!

COLORRUN OP DE SKI’S

SkiColor is zoals de ColorRun maar dan op de ski’s. Een ware belevenis en een ontzettend grappig evenement. Gekleed in een wit kostuum ski je een speciaal parcours af waarbij je overladen wordt door gekleurd poeder. Hoe gekleurder je over de finish komt, hoe beter natuurlijk! Naast de run zelf is er een SkiColor-dorp op de Mont Chéry met uitzicht op de Mont Blanc. Hier eindigt de kleurrijke dag feestelijk met een live DJ en een heerlijk sfeertje.

SkiColor
HAPPY HOLI met live DJ on stage

KOSTEN VOOR DEELNAME

Deelname aan de SkiColor is niet gratis maar gelukkig ook niet heel duur. Voor een bedrag van € 25,- per persoon ontvang je een rugzak met wit kostuum, handige goodies, een ski-dagpas voor de Mont Chéry, toegang tot het speciale SkiColor parcours en de area met DJ. Kinderen tot 15 jaar oud krijgen € 6,-korting en indien je al een skipas hebt, betaal je slechts €15,- (kinderen € 10,-). Ben je geen skiër maar wil je wel graag komen kijken en het event meebeleven? Dan koop je voor € 10,- een kaartje en krijg je ook de rugzak en toegang tot de SkiColor Area.

LET’S MEET

Net als in 2015 en 2017 zijn wij van SnowRepublic ook in 2018 weer van de partij. Dit bijzondere evenement willen we namelijk niet missen! Lijkt het jou ook wel wat om dit mee te maken? Kijk dan eens op de website van Les Gets voor een shortski accommodatie of scherpe aanbieding. En mocht je gaan, laat het ons dan vooral even weten. We zouden het erg leuk vinden om je gekleurd te ontmoeten in de DJ area op 10 maart aanstaande!

SkiColor
SkiColor 2018
(Visited 176 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer