Digitale pistekaarten, routeplanner en meer

Lees alles op de website van Ski amadé

Ski amadé is met ruim 760 kilometer piste het grootste skiparadijs van Oostenrijk. Geniet op de prachtig witte hellingen waar je naar beneden zoeft op heerlijk geprepareerde pistes. Voor extra gemak is er de Ski amadé-app. Lees hier wat je er allemaal mee kunt en download de app voor een geweldige wintersport in Ski amadé.

Haal het maximale uit je skidag

Gratis wifi in het hele skigebied

Bang dat het downloaden van de app of het gebruik ervan je teveel kost? Nee hoor! Maar liefst 400 access points in Ski amadé zorgen ervoor dat je vrijwel overal gebruik kunt maken van gratis wifi. Zo maak je geen extra roamingkosten, en kun je naast de app natuurlijk verder ook zoveel liken, delen en sharen als je wilt.

De app is een handig hulpmiddel

Alles wat je nodig hebt voor een relaxte skidag past gewoon in je binnenzak. Met één druk op de knop handige pistekaarten en slimme routes. En wat dacht je van de liften, hutten, accommodatie en nog veel meer? Met GPS weet je altijd waar je bent en de navigatie stuurt je gemakkelijk de juiste kant op. Je kunt zelfs je skipas vooraf kopen via de app. Scheelt weer in de rij staan bij de kassa op je eerste skidag!

Ook bijzonder handig voor gezinnen

Nieuw: gebruik de Friend Tracker en vind je vrienden in het skigebied

Ben je elkaar misgelopen of onderweg kwijt geraakt? Je hoeft nu niet meer te zoeken, want met de Friend Tracker zie je op super realistische 3D-kaarten waar je vrienden op dat moment zijn. Hiervoor meld je je allebei aan in de app en zorgt dat je die open hebt staan als je elkaar wilt tracken. Ook ideaal voor gezinnen waarvan de kinderen liever een funpark bezoeken en de ouders een ander rondje maken. Je vindt elkaar zo weer terug!

Alles in één overzicht: dit kan de app

  • Vind je vrienden met de ‘Friend Tracker’
  • Geen papieren kaart meer nodig met de super realistische 3D-pistekaarten
  • Zie waar je bent met het interactieve panorama
  • Vooraf je skidag plannen
  • Je eigen profiel met My Skiamadé
  • Plan je routes met de ‘Navi’-functie
  • ‘Points of Interest’ zoals kabelbanen, liften, pistes, hutten, accommodaties
  • Zie je afgelegde pistes en aantal kilometers, hoogtemeters en behaalde snelheid

Download de gratis app

Ook iets voor jou? De Ski amadé Guide-app is verkrijgbaar voor zowel iPhone als Android. Lees meer of download direct via onderstaande link.

Ga naar de website van Ski amadé en download de app.

Alle foto’s: Ski amadé