Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Staat het altijd nog eens op de planning om een seizoen ski- of snowboardles te gaan geven? Dan is dit je kans! Voor de zomercursussen in juli en augustus zijn nog enkele plekken vrij.

An-wattes?

Om in Oostenrijk skiles te mogen geven en bij een skischool te mogen werken, dien je in het bezit te zijn van een ‘Anwärter-diploma’. Deze dien je te halen bij een Oostenrijkse erkende opleider en de cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch examen. Je kunt ervoor kiezen om de skivariant te halen, de snowboardvariant, of de duale variant waarbij je zowel ski- als snowboardles mag geven.

Twijfel je nog? Niet meer na het zien van dit filmpje! Ik kan hier in ieder geval uren naar kijken…

Zomercursussen op de Hintertuxer gletsjer

Je kunt natuurlijk in de zomer op het strand gaan liggen, maar bijvoorbeeld de Oostenrijkse Hintertuxer gletsjer is het gehele jaar door open. Om die reden worden er in juli en augustus zomeropleidingen Anwärter gegeven. Er zijn op dit moment nog plekken vrij voor de volgende data:

Anwärter Ski

  • 20 juli tot en met 30 juli
  • 31 juli tot en met 10 augustus
  • 21 augustus tot en met 31 augustus

Anwärter Snowboard

  • 20 juli tot en met 30 juli

Anwärter Duaal

  • 15 juli tot en met 30 juli

Vind je de zomer toch niet helemaal de periode voor een opleiding in de sneeuw? Later kan ook nog. Alle mogelijke data staan hier op een rijtje. Er zijn trouwens nog diverse andere aanbieders van de opleiding, ook in Nederland. Je kunt dan het eerste gedeelte van de opleiding op een Nederlandse binnenbaan halen, en vervolgens je examen in Oostenrijk doen.
Ben je er nog niet helemaal uit wat en wanneer je precies wilt? Even zoeken op internet brengt je een hoop informatie.

Foto’s en meer info: Snowsport Tirol

(Visited 840 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer