Gratis skipas voor kinderen in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Door Edwin Hagenouw | fan van Saalbach

Bij het ophalen van herinneringen aan de eerste skivakanties als kind hebben de meeste mensen warme gevoelens. Een wintersport in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zou deze mooie herinneringen zeker achterlaten bij de kinderen van nu. Vandaar dat de familie hier een speciale status wordt toegekend. Peuters, mini-racers en jonge carvers zullen zich in veilige handen voelen in dit gezinsvriendelijke skigebied.

© saalbach.com, Mirja Geh

Toegewijde skischolen met kinderzones en ski-kleuterscholen zorgen ervoor dat jongeren hun eerste soepele bochten maken op sneeuw. Trotse ouders zijn blij om de vooruitgang te zien van hun kinderen na slechts een paar dagen skiles.

Gratis skipas voor de allerkleinsten

Maar misschien nog wel het allerleukste is dat peuters geboren in 2014 of later de hele winter gratis gebruik kunnen maken van alle liften met de miniAlpini Card. Met de paasbonus is er ook een gratis skipas voor kinderen geboren in 2004 of later als een ouder een skipas koopt voor vier dagen of meer.

Met de Power of Ten kost de skipas voor iedereen onder de negentien elke zaterdag slechts tien euro en met de Family Card kunnen moeder en vader afwisselend dezelfde kaart gebruiken. Dus op weg naar de gezinsvriendelijke winterplezier van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

© saalbach.com, Mirja Geh

MEER INFORMATIE VIND JE OP SAALBACH.COM


Alle foto’s: © saalbach.com, Mirja Geh 

(Visited 531 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.