Eerder publiceerden onze vrienden van Mountainreporters deze top 5 webcams van 2017. Maar dat was voordat deze nieuwe GoPro werd geïntroduceerd. Wat denken jullie, hoort ie in de top 5?


Vandaag lanceerde Nick Woodman de nieuwste Gopro 6.

Wat is er allemaal nieuw aan de GoPro 6

  • Een nieuwe GP1 chip die tweemaal de performance van de GoPro 5 haalt
  • 4k60 en 1080p240 video voor geweldige slomo’s
  • Touch screen zoom functie
  • nacht foto modus en betere prestaties bij lage belichting
  • Geavanceerdere stabilisatie
  • Verbeterde datatransmissie (2 x de snelheid in vergelijking met de 5)

De video van GoPro zelf over de GoPro 6

Als fan van GoPro ben ik wellicht niet geheel en al 100% onbevooroordeeld maar de komende tijd hoop ik jullie ervaringen met dit nieuwe paradepaardje van GoPro te mogen ontvangen. Zelf zal ik zodra ik de gelegenheid heb mijn ervaringen met jullie delen. Zelf schiet ik mijn vids met de GoPro 5 en daar ben ik al erg positief over. Gewoon omdat het zo mooi is hieronder een video van GoPro die geschoten is met de GoPro 6.

GoPro Fusion

Verder komt GoPro met Fusion, een super coole VR 360° camera waar je geweldige video’s mee kunt maken. De komende tijd zal ik me gaan verdiepen in deze techniek. Ook heb ik binnenkort een interview met een VR specialist. Om vast in de stemming te komen hieronder een video met de mogelijkheden.

Ik hoop dat jij als lezer ons dit winterseizoen gaat verrassen met de mooiste video’s. Hou de website in de gaten omdat we ongetwijfeld ook weer een leuke prijsvraag zullen uitschrijven voor de beste, leukste, coolste video van het seizoen. Heb jij andere ervaringen met je GoPro of film je liever met een andere actioncam? laat het mij dan vooral weten via de website of onze facebookpagina.

360° cams

Heb jij ervaring met deze camera’s ook dan ben ik geïnteresseerd in je bevindingen. Als ik voldoende reacties krijg zal ik ook deze ’tak van sport’ een keer uitgebreid belichten. Wellicht kunnen we dan de ‘Selfie’ snel inruilen voor de ‘Surroundie’.


Bekijk hier meer producten voor je wintersport


 

Hochkönig

Hochkönig, een skivakantie vol hoogtepunten

Het skigebied Hochkönig met de drie dorpen Maria Alm, Dienten en Mühlbach biedt wintersporters gevarieerde skipistes met in totaal 120 kilometer pistes en 34 ultramoderne skiliften tegen een adembenemend alpendecor. Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer