Eerder publiceerden onze vrienden van Mountainreporters deze top 5 webcams van 2017. Maar dat was voordat deze nieuwe GoPro werd geïntroduceerd. Wat denken jullie, hoort ie in de top 5?


Vandaag lanceerde Nick Woodman de nieuwste Gopro 6.

Wat is er allemaal nieuw aan de GoPro 6

  • Een nieuwe GP1 chip die tweemaal de performance van de GoPro 5 haalt
  • 4k60 en 1080p240 video voor geweldige slomo’s
  • Touch screen zoom functie
  • nacht foto modus en betere prestaties bij lage belichting
  • Geavanceerdere stabilisatie
  • Verbeterde datatransmissie (2 x de snelheid in vergelijking met de 5)

De video van GoPro zelf over de GoPro 6

Als fan van GoPro ben ik wellicht niet geheel en al 100% onbevooroordeeld maar de komende tijd hoop ik jullie ervaringen met dit nieuwe paradepaardje van GoPro te mogen ontvangen. Zelf zal ik zodra ik de gelegenheid heb mijn ervaringen met jullie delen. Zelf schiet ik mijn vids met de GoPro 5 en daar ben ik al erg positief over. Gewoon omdat het zo mooi is hieronder een video van GoPro die geschoten is met de GoPro 6.

GoPro Fusion

Verder komt GoPro met Fusion, een super coole VR 360° camera waar je geweldige video’s mee kunt maken. De komende tijd zal ik me gaan verdiepen in deze techniek. Ook heb ik binnenkort een interview met een VR specialist. Om vast in de stemming te komen hieronder een video met de mogelijkheden.

Ik hoop dat jij als lezer ons dit winterseizoen gaat verrassen met de mooiste video’s. Hou de website in de gaten omdat we ongetwijfeld ook weer een leuke prijsvraag zullen uitschrijven voor de beste, leukste, coolste video van het seizoen. Heb jij andere ervaringen met je GoPro of film je liever met een andere actioncam? laat het mij dan vooral weten via de website of onze facebookpagina.

360° cams

Heb jij ervaring met deze camera’s ook dan ben ik geïnteresseerd in je bevindingen. Als ik voldoende reacties krijg zal ik ook deze ’tak van sport’ een keer uitgebreid belichten. Wellicht kunnen we dan de ‘Selfie’ snel inruilen voor de ‘Surroundie’.


Bekijk hier meer producten voor je wintersport


 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Sony camera's

Leg elk moment vast

Of je nu op wintersport gaat, door de bergen gaat wandelen of gaat genieten van een luxe vakantie aan zee, Sony biedt voor elke reis foto- en videografie producten om jouw unieke ervaringen vast te leggen en de content naar een hoger niveau te tillen. Zo is de nieuwe Sony A7C II samen met de FE 16-25mm F2.8 G en FE 24-50mm F2.8 G lens bijvoorbeeld een perfecte lichte en compacte kit als je maar weinig bagage mee kan nemen. Ontdek meer

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer