Eerder publiceerden onze vrienden van Mountainreporters deze top 5 webcams van 2017. Maar dat was voordat deze nieuwe GoPro werd geïntroduceerd. Wat denken jullie, hoort ie in de top 5?


Vandaag lanceerde Nick Woodman de nieuwste Gopro 6.

Wat is er allemaal nieuw aan de GoPro 6

  • Een nieuwe GP1 chip die tweemaal de performance van de GoPro 5 haalt
  • 4k60 en 1080p240 video voor geweldige slomo’s
  • Touch screen zoom functie
  • nacht foto modus en betere prestaties bij lage belichting
  • Geavanceerdere stabilisatie
  • Verbeterde datatransmissie (2 x de snelheid in vergelijking met de 5)

De video van GoPro zelf over de GoPro 6

Als fan van GoPro ben ik wellicht niet geheel en al 100% onbevooroordeeld maar de komende tijd hoop ik jullie ervaringen met dit nieuwe paradepaardje van GoPro te mogen ontvangen. Zelf zal ik zodra ik de gelegenheid heb mijn ervaringen met jullie delen. Zelf schiet ik mijn vids met de GoPro 5 en daar ben ik al erg positief over. Gewoon omdat het zo mooi is hieronder een video van GoPro die geschoten is met de GoPro 6.

GoPro Fusion

Verder komt GoPro met Fusion, een super coole VR 360° camera waar je geweldige video’s mee kunt maken. De komende tijd zal ik me gaan verdiepen in deze techniek. Ook heb ik binnenkort een interview met een VR specialist. Om vast in de stemming te komen hieronder een video met de mogelijkheden.

Ik hoop dat jij als lezer ons dit winterseizoen gaat verrassen met de mooiste video’s. Hou de website in de gaten omdat we ongetwijfeld ook weer een leuke prijsvraag zullen uitschrijven voor de beste, leukste, coolste video van het seizoen. Heb jij andere ervaringen met je GoPro of film je liever met een andere actioncam? laat het mij dan vooral weten via de website of onze facebookpagina.

360° cams

Heb jij ervaring met deze camera’s ook dan ben ik geïnteresseerd in je bevindingen. Als ik voldoende reacties krijg zal ik ook deze ’tak van sport’ een keer uitgebreid belichten. Wellicht kunnen we dan de ‘Selfie’ snel inruilen voor de ‘Surroundie’.


Bekijk hier meer producten voor je wintersport


(Visited 391 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer