Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Goed nieuws voor Helene Fischer fans!

Door Maaike de Vries

Helene Fischer zal namelijk op vier april optreden in het Oostenrijkse Bad Gastein. Ze is daar te gast bij het populaire festival ‘Sound and Snow‘. Helene Fischer is een Duitse 35-jarige Duitse zangeres. En als je ooit in een Oostenrijkse apres-ski hebt gestaan, dan kan het niet anders dan dat je haar kent.

Haar grootste hit ‘Atemlos durch die Nacht’ knalt namelijk bijna dagelijks door de speakers.
Maar inmiddels beperkt haar bekendheid zich niet enkel tot de wintersporters. Nog niet zo heel lang geleden brak ze door op de Nederlandse radio. Ze is geliefd bij jong en oud en afgelopen jaar bezocht ze zelfs ons kleine kikkerlandje. Ze trad op in een uitverkocht Gelredome.

Helene Fischer Bad Gastein
Helene Fischer Bad Gastein. Foto: skigastein.com

Gastein in SalzburgerLand

Bad Gastein is een skigebied in Salzburgerland en is onderdeel van het enorme Ski Amadé. Je vind hier niet alleen één de langste afdaling van het Salzburgerland, maar ook het hoogste punt van Ski Amadé. Daarnaast is het gebied geliefd dankzij zijn vele thermale baden.

Voor wintersportfans die ook nog eens fan zijn van Helene Fischer, zou dit dus zomaar de ideale combinatie kunnen zijn. Meer informatie, of wil je gelijk tickets bestellen? Dat kan hier!

Helene Fischer Fotocredits: Kristian Schuller
Helene Fischer. Fotocredits: Kristian Schuller

Lees hier alle artikelen over après-ski op snowrepublic.nl


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer