advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Gletsjeropening Tignes uitgesteld

Door: Edwin Hagenouw

De opening van de gletsjer in Tignes is uitgesteld door de hoge temperaturen. De opening zou eigenlijk aanstaande zaterdag (29 september) zijn. Dat meldt het gebied in een persbericht. Voorlopig geen zomerskiën daar dus.

Ondanks goede winter opening vertraagd

Ondanks dat het een goede winter was, spelen de hoge temperaturen van de (na)zomer hen nu parten. Deze zorgen namelijk voor een behoorlijke verslechtering van de omstandigheden op de gletsjer. Wanneer de gletsjer dan wel opengaat is niet bekend. Alle andere sportfaciliteiten en -voorzieningen in Tignes gaan wel gewoon open zoals gepland.

Een enorme bak verse sneeuw

Afgelopen jaar was Edwin nog in het skigebied en genoot hij samen met reisgenoot Jerome van een enorme bak verse sneeuw. Bekijk hieronder het jaloersmakende filmpje dat hij maakte van misschien wel een van de mooiste skidagen van het afgelopen seizoen.


Lees ook:

 

advertentie