Das Hohe Salve Sportresort is klaar voor fantastische skidagen in de zon. Met een comfortabele ski-in & ski-out beleven genieters de mooiste skidagen van het jaar op de sneeuwzekere pistes van de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. De aantrekkelijke superskiweken in Das Hohe Salve Sportresort maken de skipret dubbel zo leuk.

De ontluikende lente in en rond Das Hohe Salve Sportresort zit vol levensvreugde en doet je genieten in de natuur. Tijdens de superskiweken van 16 maart tot 1 april 2024 gaan de gasten van het resort de piste op met een voordelige 3-daagse skipas. Vanaf drie overnachtingen betalen zonneskiërs 15 procent minder voor hun skipas. Bovendien is er in de regio Hopfgarten nu extra veel te beleven. 

Winter Woodstock en Retro skidag

Op 9 maart 2024 vindt de Retro Skidag plaats in de regio Hohe Salve, in SkiWelt Hopfgarten-Itter en SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Op het programma staat een onvergetelijke dag vol plezier, muziek en retrocharme met de schilderachtige Alpen als decor. Een skipas voor een dag kost dan slechts 30 euro, dat is een echt “zonneski-koopje”. Van 22 tot 24 maart 2024 is het Winter-Woodstock: het festival van de fanfaremuziek met “blaasmuziek on the rocks in het Brixental”. Op de berg en in het dal worden de gasten getrakteerd op een verleidelijke mix van vrolijke blaasmuziek en “gmiatliche Tanzlmusi”.

Elke dag geeft het team van Das Hohe Sportresort het beste van zichzelf om zijn gasten fysiek en mentaal nieuwe energie en kracht te geven. Dankzij de innovatieve Move & Relax-filosofie ervaar je hoe actieve beweging, individuele regeneratie en gezonde voeding bijdragen aan je gezondheid en welzijn. In het prachtige landschap van de Kitzbüheler Alpen rond Das Hohe Salve Sportresortgenieten actieve vakantiegangers van verkwikkende fitness in de buitenlucht. 

Move en Relax

Maar ook binnen in het resort komt iedereen die graag beweegt aan zijn trekken dankzij de ruime Move-zone met ultramoderne trainingstoestellen. Bovendien staan er professionele coaches aan je zij die je helpen je persoonlijke doelen te bereiken.

Omdat elk actief lichaam en elke actieve geest ook voldoende regeneratie nodig hebben, hecht Das Hohe Salve Sportresort veel waarde aan een hoogwaardig en vooral efficiënt relaxatie-aanbod. In de Relax-zone verwennen we je met ontspannende saunasessies, doeltreffende massages en vitaliserende schoonheidsbehandelingen. Het 25 m sportzwembad is een heerlijke verfrissing voor je lichaam. De energy-keuken ondersteunt de intensieve powerkick met voedzame en hoogwaardige lekkernijen, gemaakt van de beste ingrediënten uit de regio.

Tot 1 april 

Beleef tot 1 april 2024 onvergetelijke skiavonturen. Voor de deur van Das Hohe Salve Sportresort ligt de SkiWelt Wilder-Kaiser Brixental: een van de grootste en modernste skigebieden ter wereld. Meer dan 270 kilometer pistes worden elke dag perfect geprepareerd voor de skiërs. Beginners, gezinnen, ontspannen skiërs of professionals: iedereen heeft hier een favoriete afdaling. En omdat een skidag nooit compleet is zonder een hapje en een drankje, wordt de lenteskiër verwend in 80 hutten met zonneterrassen die door families worden gerund.

Superskiweken vanaf 3 nachten (16.03–01.04.2024)
Vanaf 3 overnachtingen incl. ontbijt en diner (= 4 Power Days), 15% korting op de 3-daagse skipas, toegang tot de Move & Relax-ruimte, korting bij de skiverhuur, indien gewenst reserveren van skimateriaal, gebruik van skidepot, parkeren op open parkeerdek – prijs p. p.: 3 overnachtingen vanaf 586 euro 

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.dashohesalve.at