Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Geen après-ski, toch 10 après-ski hits voor seizoen 2020/2021 (en ze zijn lekker!!)

Door: Saskia Smulders

Oké, oké, we weten het nu wel: er is komend seizoen geen après-ski zoals we dat altijd gewend waren. Persoonlijk vind ik dat zeer jammer, maar het is ook weer niet het einde van de wereld. Natuurlijk zijn er als altijd de gouwe ouwe après-ski nummers die we kunnen beluisteren. Maar gelukkig zijn er ook een aantal (potentiele) après-ski hits voor het seizoen 2020 – 2021 om toch een beetje in de stemming te komen. We hebben 10 potentiele hits voor je op een rijtje gezet om thuis van te genieten.

#1 DJ Düse – Wir bleiben Zuhause

Geen idee wie die DJ Düse is, maar met zijn “Wir bleiben zuhause” slaat hij wel de spijker op z’n kop en daarom staat hij wat ons betreft op nummer 1. Ook omdat het gewoon een lekker nummer is.

#2 Werner Hansch & Matthias Distel a.k.a. Ikke Hüftgold – Wir sind verliebt

Ikke Hüftgold ken je wellicht van de niet te overtreffen “Dicke Titten Kartoffelsalat” en “Modest, maar met dit nummer -dat hij samen met Werner Hansch, sportverslaggever opnam- heeft ook de potentie om een klassieker te worden. Ik ben in ieder geval fan!

#3 Mickie Krause – 10 liter Bier (und dan geht das)

Mickie Krause (Nur noch Schuhe an) is al jaren niet weg te slaan in onze après-ski hit opsomming. Ook dit jaar is ie er weer bij met een nummer genaamd “10 liter Bier”.

#4 DJ Ostkurve & Ullie Bäer – Der Durscht

Dorst hebben we altijd en allemaal, toch? Gewoon een lekkere beat en gaan!

#5 Ocotopus (100.000 Hände) – Mountaincrew

Of deze crew veel in de mountains in actie gaan komen komend seizoen weet ik niet, maar het is een lekker nummer.

#6 Lorenz Büffel – Doppelhorn

Ook Lorenz Büffel is niet uit de après-ski hits als Johnny Däpp en Ich Will Mallorca zurück weg te slaan. Dit nummer is wellicht een beetje meer van hetzelfde, maar het blijft gewoon een lekkere après-ski hit met hier en daar wat inspiratie opgedaan vanuit de Snollebollekes (links/rechts).

#7 Mir fällt die Deck auf den Kopf – Tobee

Net als Lorenz Büffel en Mickey Krause valt Tobee ook ieder jaar in de après-ski prijzen en dit jaar is hij er ondanks corona gewoon bij.

#8 Enrico – Schokk Verliebt

Dit nummer is dan wellicht niet typische après-ski nummer, hij misstaat zeker niet in de lijstje. Gewoon een lekker, zomers nummer.

#9 Ginger Costello Wollersheim – Alkoholproblem

Gewoon een lekker nummer die in dit lijstje thuis hoort.

#10 DJ Ötzi – Der hellste Stern (Böhmischer Traum)

Een top 10 zonder DJ Ötzi is als…….nou ja, je begrijpt ‘m. Dit -al iets oudere nummer- heeft een speciale uitvoering gekregen.

Lees ook:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

(Visited 1.565 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer