Geen après-ski, toch 10 après-ski hits voor seizoen 2020/2021 (en ze zijn lekker!!)

Door: Saskia Smulders

Oké, oké, we weten het nu wel: er is komend seizoen geen après-ski zoals we dat altijd gewend waren. Persoonlijk vind ik dat zeer jammer, maar het is ook weer niet het einde van de wereld. Natuurlijk zijn er als altijd de gouwe ouwe après-ski nummers die we kunnen beluisteren. Maar gelukkig zijn er ook een aantal (potentiele) après-ski hits voor het seizoen 2020 – 2021 om toch een beetje in de stemming te komen. We hebben 10 potentiele hits voor je op een rijtje gezet om thuis van te genieten.

#1 DJ Düse – Wir bleiben Zuhause

Geen idee wie die DJ Düse is, maar met zijn “Wir bleiben zuhause” slaat hij wel de spijker op z’n kop en daarom staat hij wat ons betreft op nummer 1. Ook omdat het gewoon een lekker nummer is.

#2 Werner Hansch & Matthias Distel a.k.a. Ikke Hüftgold – Wir sind verliebt

Ikke Hüftgold ken je wellicht van de niet te overtreffen “Dicke Titten Kartoffelsalat” en “Modest, maar met dit nummer -dat hij samen met Werner Hansch, sportverslaggever opnam- heeft ook de potentie om een klassieker te worden. Ik ben in ieder geval fan!

#3 Mickie Krause – 10 liter Bier (und dan geht das)

Mickie Krause (Nur noch Schuhe an) is al jaren niet weg te slaan in onze après-ski hit opsomming. Ook dit jaar is ie er weer bij met een nummer genaamd “10 liter Bier”.

#4 DJ Ostkurve & Ullie Bäer – Der Durscht

Dorst hebben we altijd en allemaal, toch? Gewoon een lekkere beat en gaan!

#5 Ocotopus (100.000 Hände) – Mountaincrew

Of deze crew veel in de mountains in actie gaan komen komend seizoen weet ik niet, maar het is een lekker nummer.

#6 Lorenz Büffel – Doppelhorn

Ook Lorenz Büffel is niet uit de après-ski hits als Johnny Däpp en Ich Will Mallorca zurück weg te slaan. Dit nummer is wellicht een beetje meer van hetzelfde, maar het blijft gewoon een lekkere après-ski hit met hier en daar wat inspiratie opgedaan vanuit de Snollebollekes (links/rechts).

#7 Mir fällt die Deck auf den Kopf – Tobee

Net als Lorenz Büffel en Mickey Krause valt Tobee ook ieder jaar in de après-ski prijzen en dit jaar is hij er ondanks corona gewoon bij.

#8 Enrico – Schokk Verliebt

Dit nummer is dan wellicht niet typische après-ski nummer, hij misstaat zeker niet in de lijstje. Gewoon een lekker, zomers nummer.

#9 Ginger Costello Wollersheim – Alkoholproblem

Gewoon een lekker nummer die in dit lijstje thuis hoort.

#10 DJ Ötzi – Der hellste Stern (Böhmischer Traum)

Een top 10 zonder DJ Ötzi is als…….nou ja, je begrijpt ‘m. Dit -al iets oudere nummer- heeft een speciale uitvoering gekregen.

Lees ook:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer