Game of Thrones-fans hoeven niet bang te zijn voor het zwarte gat straks want in Lapland  opende Snow Village een ijshotel met als thema ‘Game of Thrones’.

Foto: Pixabay

IJshotel Game of Thrones

In dit hotel zijn maar liefst 30 kamers waar de temperatuur niet boven het vriespunt uitkomt. Uiteraard lig je in een heerlijke warme thermische slaapzak en word je gewekt met warme bessensap. Zo kom je die koude nacht wel door. 

Bijzondere ervaring door de mythische Zeven Koninkrijken

Schrik niet als je in de ochtend wakker wordt en je oog in oog staat met bijvoorbeeld White Walker. Compleet met blauw verlichte ogen..Er staat ook een ijsglijbaan in de vorm van een draak, net als een replica van Braavos ‘Hall of Faces’ en dé IJzeren Troon. Deze wordt bewaakt door Gregor “The Mountain” Clegane.

Foto: Pixabay

Het dorp

Het Snow Village dorp is ook gewoon open voor bezoekers die geen fan zijn van Game of Thrones. Je vindt er een bioscoop, een bar waar je je drankje uit glazen van ijs drinkt en in de avond staat er rendiersteak op het menu. Je kunt er sneeuwscootersafari’s maken en wanneer je heel veel geluk hebt zie je het noorderlicht. Een kamer kost ca. 170 euro per nacht en is nog te reserveren tot en met 30 april aanstaande.

Bekijk de mooie foto’s op Instagram.


Zelf ook naar Lapland? Bekijk hier de reizen: Voigt Travel


Interessant? Lees dan ook onderstaande artikelen:

[/ess_grid]


(Visited 152 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën