Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De eerste allergiebestendige bestemming in Oostenrijk

Door Edwin Hagenouw

Wie deze winter op skivakantie naar Galtür (Oostenrijk, Paznaun) gaat, staat een ‘healthy’ wintersport te wachten. De hoogstgelegen bestemming van Oostenrijk stond al bekend als Climatic Health Resort door de zuivere lucht en het gunstige klimaat. Dit jaar wordt er nog een schepje bovenop gedaan met de benoeming door het European Centre for Allergy Rearch Foundation (ECARF) als eerste allergiebestendige bestemming in Oostenrijk.

De hoogstgelegen bestemming van Oostenrijk Galtür ©Silvapar Galtür

Galtür focust zich ook op vernieuwingen als het aankomt op wintersporten en de specifieke behoeften van haar gasten. Door de schone atmosfeer kunnen sporten op of naast de piste optimaal worden beoefend.

Daarnaast is een aantal accommodaties, restaurants en winkels voorbereid op de komst van gasten met allergieën. Zo bieden hotels of appartementen speciaal uitgeruste kamers of speciaal gelabeld voedsel. Op deze manier kunnen mensen met allergieën genieten van een vakantie zonder klachten.

Meer informatie vind je op www.galtuer.com

(Visited 366 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer