Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Vijf tourstops op drie continenten staan ​​dit seizoen op de kalender van de Freeride World Tour. Een van hen, de enige in de Duitstalige wereld, zal de komende dagen in Fieberbrunn plaatsvinden. Van 9 – 15 maart kun je je helemaal uitleven in Fieberbrunn.

Fieberbrunn
Freeride World Tour Fieberbrunn

Op zaterdag 10 maart zullen de 45 beste freeskiërs en snowboarders ter wereld hun freeride-vaardigheden laten zien aan het Internationale publiek. Ook lokale grootheden als Eva Walkner en Thomas Feurstein zullen meedoen aan dit evenement.

Freeride
Freeride World Tour Fieberbrunn

Fans aan de overkant van de Lärchfilzkogel kunnen de gebeurtenissen live en van dichtbij bekijken (vanaf 8.30 uur). Hier heb je een perfect zicht op de riders.


FIEBERBRUNN: De grootste plaats van het PillerseeTal laat het mooie contrast zien tussen het prachtige berglandschap en de gemoedelijke dalen. In de winter geldt Fieberbrunn als DE geheime tip voor een wintervakantie met de hele familie. Vooral skiërs waarderen het sneeuwzekere skigebied. Het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gaat tot meer dan 2.000m en heeft een totaal aanbod van 270 km pistes en 70 gondels en liften!


Live bands, DJ’s en skitests

Het Freeride Weekend begint op vrijdagmiddag met de band “Dave and the Pussies”. Zij spelen op het podium naast de Enzianhütte bij het dalstation van de Fiebebrunner Bergbahn. ’s Avonds klimmen de beruchte freeride-feesten in de Gentina schirmbar en de S4. Op zaterdag na de FWT-wedstrijd op de Streuböden Alm kun je je uitleven tijdens het concert van Cotton Underwear tijdens de après-ski in de Enzianhütte. Elke avond draaien Dj’s in de S4- en Enzian schirmbar.

Zowel op zaterdag als op zondag is er ook de mogelijkheid om zelfs het nieuwste freeride-materiaal te testen.


Meer informatie over Fieberbrunn: www.kitzbueheler-alpen.com/nl/


(Visited 300 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer