Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Vijf tourstops op drie continenten staan ​​dit seizoen op de kalender van de Freeride World Tour. Een van hen, de enige in de Duitstalige wereld, zal de komende dagen in Fieberbrunn plaatsvinden. Van 9 – 15 maart kun je je helemaal uitleven in Fieberbrunn.

Fieberbrunn
Freeride World Tour Fieberbrunn

Op zaterdag 10 maart zullen de 45 beste freeskiërs en snowboarders ter wereld hun freeride-vaardigheden laten zien aan het Internationale publiek. Ook lokale grootheden als Eva Walkner en Thomas Feurstein zullen meedoen aan dit evenement. 

Freeride
Freeride World Tour Fieberbrunn

Fans aan de overkant van de Lärchfilzkogel kunnen de gebeurtenissen live en van dichtbij bekijken (vanaf 8.30 uur). Hier heb je een perfect zicht op de riders.


FIEBERBRUNN: De grootste plaats van het PillerseeTal laat het mooie contrast zien tussen het prachtige berglandschap en de gemoedelijke dalen. In de winter geldt Fieberbrunn als DE geheime tip voor een wintervakantie met de hele familie. Vooral skiërs waarderen het sneeuwzekere skigebied. Het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gaat tot meer dan 2.000m en heeft een totaal aanbod van 270 km pistes en 70 gondels en liften!


Live bands, DJ’s en skitests

Het Freeride Weekend begint op vrijdagmiddag met de band “Dave and the Pussies”. Zij spelen op het podium naast de Enzianhütte bij het dalstation van de Fiebebrunner Bergbahn. ’s Avonds klimmen de beruchte freeride-feesten in de Gentina schirmbar en de S4. Op zaterdag na de FWT-wedstrijd op de Streuböden Alm kun je je uitleven tijdens het concert van Cotton Underwear tijdens de après-ski in de Enzianhütte. Elke avond draaien Dj’s in de S4- en Enzian schirmbar.

Zowel op zaterdag als op zondag is er ook de mogelijkheid om zelfs het nieuwste freeride-materiaal te testen.


Meer informatie over Fieberbrunn: www.kitzbueheler-alpen.com/nl/


(Visited 290 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer