Vijf tourstops op drie continenten staan ​​dit seizoen op de kalender van de Freeride World Tour. Een van hen, de enige in de Duitstalige wereld, zal de komende dagen in Fieberbrunn plaatsvinden. Van 9 – 15 maart kun je je helemaal uitleven in Fieberbrunn.

Fieberbrunn
Freeride World Tour Fieberbrunn

Op zaterdag 10 maart zullen de 45 beste freeskiërs en snowboarders ter wereld hun freeride-vaardigheden laten zien aan het Internationale publiek. Ook lokale grootheden als Eva Walkner en Thomas Feurstein zullen meedoen aan dit evenement.

Freeride
Freeride World Tour Fieberbrunn

Fans aan de overkant van de Lärchfilzkogel kunnen de gebeurtenissen live en van dichtbij bekijken (vanaf 8.30 uur). Hier heb je een perfect zicht op de riders.


FIEBERBRUNN: De grootste plaats van het PillerseeTal laat het mooie contrast zien tussen het prachtige berglandschap en de gemoedelijke dalen. In de winter geldt Fieberbrunn als DE geheime tip voor een wintervakantie met de hele familie. Vooral skiërs waarderen het sneeuwzekere skigebied. Het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn gaat tot meer dan 2.000m en heeft een totaal aanbod van 270 km pistes en 70 gondels en liften!


Live bands, DJ’s en skitests

Het Freeride Weekend begint op vrijdagmiddag met de band “Dave and the Pussies”. Zij spelen op het podium naast de Enzianhütte bij het dalstation van de Fiebebrunner Bergbahn. ’s Avonds klimmen de beruchte freeride-feesten in de Gentina schirmbar en de S4. Op zaterdag na de FWT-wedstrijd op de Streuböden Alm kun je je uitleven tijdens het concert van Cotton Underwear tijdens de après-ski in de Enzianhütte. Elke avond draaien Dj’s in de S4- en Enzian schirmbar.

Zowel op zaterdag als op zondag is er ook de mogelijkheid om zelfs het nieuwste freeride-materiaal te testen.


Meer informatie over Fieberbrunn: www.kitzbueheler-alpen.com/nl/


(Visited 274 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.