Inmiddels is het op veel plekken in de Alpen al dagen Kaiserwetter. Maar, daar gingen nog niet zo lang geleden dagen met héél veel sneeuw aan vooraf. En laten wij die dagen nu net in Ellmau, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental gezeten hebben. We verbleven in het luxe hotel Das Kaiserblick, waar we tijdens de sneeuwstorm konden genieten van al het goeds dat het hotel te bieden heeft. In dit artikel een fotoreportage van ons verblijf. Zeer binnenkort kun je er nog meer over lezen!

Hotel das Kaiserblick bevindt zich midden in het dorp Ellmau, rechtstreeks aan de piste. Het luxe hotel is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim en comfortabel, het skiruim is luxe, de wellness is onbeschrijflijk en het uitzicht op de Wilder Kaiser is er één zoals je ze niet vaak ziet.

Op onze eerste avond zien we de sneeuwvlokken al naar beneden dwarrelen. Dat lijkt veel goeds te beloven! En dat blijkt ’s ochtends zeker het geval. We worden wakker in een prachtige witte wereld die nog steeds witter en witter wordt.

Op deze ene dag viel er bijna 40 centimeter verse sneeuw. Je kunt je voorstellen hoe dat was op de piste. Gelukkig waren we de dag begonnen met een stevig ontbijt.

Zoals je ziet waren het met recht wintersportdagen te noemen! Het uitgebreide reisverslag kun je hier op Snowrepublic lezen.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer