FOTOVERSLAG | Een intense reiservaring in Fins Lapland

Door Edwin Hagenouw | 15 januari 2021

Precies twee jaar geleden was ik op uitnodiging van René van Scandinavian Wintersports een week lang in Fins Lapland. Mijn allereerste reis als Snowrepublic reporter. En wat een geweldige ervaring. Als skiër had ik vooraf mijn bedenkingen over een wintersport zonder de hoge en steile bergen van de Alpen. Maar wat heb ik intens genoten van deze week in de pure ongereptheid van het hoge noorden van Europa. En het was ook hier waar ik voor de eerste keer het Noorderlicht mocht zien. We gaan zeker terug, zo snel het weer mogelijk is! 

Fins Lapland. Foto: Edwin Hagenouw
Fins Lapland. Foto: Edwin Hagenouw
Fins Lapland. Foto: Edwin Hagenouw

Bekijk hier de reizen van Scandinavian Wintersports


(Visited 293 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën