advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Fotoreportage: Poeder in Laax en topsport bij LAAX Open

Door Aimee en RP | 19 januari 2020

Gisteren hadden we eindelijk weer verse sneeuw, en dat was eigenlijk best wel heel erg nodig in de Alpen! Hieronder een paar foto’s van ons in de poeder en net naast de pistes. Zoals je kunt zien spat het van het beeld af hoe we aan het genieten waren. Ook hebben we de Tag team wedstrijd gezien bij LAAX Open 2020. In groepjes van drie gaan deze topsporters, samenwerkend en met zoveel mogelijk fun en stunts naar beneden.

Erg leuk om te zien, deze gecontroleerde gekkigheid. En natuurlijk gisteravond de half pipe finale in een stevige sneeuwbui. Hierdoor zijn de foto’s helaas wat minder scherp geworden. Ze geven wel een goed beeld van dit spectaculaire event en laten zien hoe onwaarschijnlijk deze mannen en vrouwen springen.

In de poeder

Tag team wedstrijd bij LAAX Open 2020

Half pipe finale LAAX Open 2020


Meer informatie over LAAX en LAAX OPEN


 

advertentie