advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Fotoreportage: Dutchweek Kirchberg is sensationeel

Door Marnix Hagenouw

Samen met mijn vriend en medereporter Bram doe ik deze week verslag van Dutchweek in Kirchberg in Oostenrijk. We genieten met volle teugen van de lange dagen op de pistes. De zon maakt het ideale wintersportgevoel compleet. Elke dag sluiten we hier af met gave feestjes die zijn georganiseerd door het Dutchweek team. Bekijk hieronder een selectie van de vele foto’s die we gisteren maakten. Gisteren moesten we nog even vaart maken tijdens de laatste dalafdaling. Een optreden van DJ La Fuente stond namelijk op het programma.

Bij aankomst bleek de gezellige SLAM stage nog relatief rustig, maar naarmate meer mensen de opzwepende housemuziek van La Fuente door de bergen hoorden galmen werd het al snel. Wat een super sfeer, met gezellige mensen en heerlijke muziek. Binnenkort lees je een uitgebreid verslag over onze ervaringen en avonturen in de Oostenrijkse sneeuw.

Copyrights alle foto’s: Marnix en Bram, namens Snowrepublic.nl

 

advertentie