Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Fotoreportage: Dutchweek Kirchberg is sensationeel

Door Marnix Hagenouw

Samen met mijn vriend en medereporter Bram doe ik deze week verslag van Dutchweek in Kirchberg in Oostenrijk. We genieten met volle teugen van de lange dagen op de pistes. De zon maakt het ideale wintersportgevoel compleet. Elke dag sluiten we hier af met gave feestjes die zijn georganiseerd door het Dutchweek team. Bekijk hieronder een selectie van de vele foto’s die we gisteren maakten. Gisteren moesten we nog even vaart maken tijdens de laatste dalafdaling. Een optreden van DJ La Fuente stond namelijk op het programma.

Bij aankomst bleek de gezellige SLAM stage nog relatief rustig, maar naarmate meer mensen de opzwepende housemuziek van La Fuente door de bergen hoorden galmen werd het al snel. Wat een super sfeer, met gezellige mensen en heerlijke muziek. Binnenkort lees je een uitgebreid verslag over onze ervaringen en avonturen in de Oostenrijkse sneeuw.

Copyrights alle foto’s: Marnix en Bram, namens snowrepublic.nl

(Visited 213 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer