Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Op dag drie in Les Menuires was ik uitgenodigd om deel te nemen aan de First Run. Een superleuk arrangement met ontbijt en cap.

Vroeg je bed uit

Voor de First Run moet je vroeg je bed uit. Je wordt om kwart voor acht bij de gondel verwacht die je tegen achten omhoog brengt voor afdalingen over maagdelijke pistes. Perfect geprepareerde slopes en met tussendoor, ontbijt in de buitenlucht op de piste.

Het arrangement

Het arrangement First Run kost slechts vijftien euro en hiervoor krijg je tussen kwart voor acht en acht uur toegang(met je skipas)tot de gondel omhoog (en de liften), een ontbijt op de piste en een coole cap van Les Menuires. De First Run wordt wekelijks georganiseerd op woensdag met een uitwijkmogelijkheid naar de donderdag of vrijdag. Dit is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. LET OP er mogen per week maar 40 personen deelnemen. (voor meer info klik hier)

Bijzonder uitzicht

Vanaf de Roc1 ga je omhoog naar de top van de La Masse waar je een fantastisch uitzicht hebt over de alpen. even het bochtje om en je ziet de Mont Blanc liggen. Nog een stukje verder en je kijkt uit op Les Menuires en Val Thorens. Kortom een aanrader. Wil je vast in de stemming komen? Kijk dan naar onderstaande korte video van mijn ervaring.

Meer lezen over dit gebied en mijn reisverslagen en video’s van les menuires?
Les Menuires, dag één en Roc’n Bob, sleeën op z’n Frans

(Visited 308 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer