Op dag drie in Les Menuires was ik uitgenodigd om deel te nemen aan de First Run. Een superleuk arrangement met ontbijt en cap.

Vroeg je bed uit

Voor de First Run moet je vroeg je bed uit. Je wordt om kwart voor acht bij de gondel verwacht die je tegen achten omhoog brengt voor afdalingen over maagdelijke pistes. Perfect geprepareerde slopes en met tussendoor, ontbijt in de buitenlucht op de piste.

Het arrangement

Het arrangement First Run kost slechts vijftien euro en hiervoor krijg je tussen kwart voor acht en acht uur toegang(met je skipas)tot de gondel omhoog (en de liften), een ontbijt op de piste en een coole cap van Les Menuires. De First Run wordt wekelijks georganiseerd op woensdag met een uitwijkmogelijkheid naar de donderdag of vrijdag. Dit is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. LET OP er mogen per week maar 40 personen deelnemen. (voor meer info klik hier)

Bijzonder uitzicht

Vanaf de Roc1 ga je omhoog naar de top van de La Masse waar je een fantastisch uitzicht hebt over de alpen. even het bochtje om en je ziet de Mont Blanc liggen. Nog een stukje verder en je kijkt uit op Les Menuires en Val Thorens. Kortom een aanrader. Wil je vast in de stemming komen? Kijk dan naar onderstaande korte video van mijn ervaring.

Meer lezen over dit gebied en mijn reisverslagen en video’s van les menuires?
Les Menuires, dag één en Roc’n Bob, sleeën op z’n Frans

(Visited 281 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.