advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Filmcrew wordt bedolven onder plotselinge lawine

Door: Pauline van der Waal

Het zal je maar gebeuren. Sta je op je gemak met je collega’s een film te schieten, stort er ineens vlak voor je neus een lawine naar beneden, die ook nog eens recht op je afkomt. Het gebeurde bij deze Spaanse filmcrew in Pakistan. Het voordeel daaraan? Alles is live opgenomen!

In onderstaand filmpje zie je dan ook precies wat er gebeurt. Vanuit het niets begint er een enorme stroom sneeuw en rotsblokken te schuiven, recht op de crew af. Voordat ze goed en wel beseffen wat er aan de hand is, is het eigenlijk al te laat en is er geen ontsnappen meer aan. Wel heeft de crew deze dag duidelijk allemaal een engeltje op de schouder: niemand raakt noemenswaardig gewond.

Hoofdfoto: bergketen in Pakistan, Pixabay


Lees hier meer artikelen over lawines


 

advertentie