Filmcrew wordt bedolven onder plotselinge lawine

Door: Pauline van der Waal

Het zal je maar gebeuren. Sta je op je gemak met je collega’s een film te schieten, stort er ineens vlak voor je neus een lawine naar beneden, die ook nog eens recht op je afkomt. Het gebeurde bij deze Spaanse filmcrew in Pakistan. Het voordeel daaraan? Alles is live opgenomen!

In onderstaand filmpje zie je dan ook precies wat er gebeurt. Vanuit het niets begint er een enorme stroom sneeuw en rotsblokken te schuiven, recht op de crew af. Voordat ze goed en wel beseffen wat er aan de hand is, is het eigenlijk al te laat en is er geen ontsnappen meer aan. Wel heeft de crew deze dag duidelijk allemaal een engeltje op de schouder: niemand raakt noemenswaardig gewond.

Hoofdfoto: bergketen in Pakistan, Pixabay


Lees hier meer artikelen over lawines


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer