Saalbach-Hinterglemm, het soms ook best wel mondaine skigebied in Oostenrijk, wil het weten als het winterseizoen begint. Vanaf 10 december is het bal en kun je drie dagen los gaan tijdens het BERGFESTival. Met optredens van WANDA, Broilers, Christina Stürmer, Grossstadtgeflüster, Emil Bulls en nog vele anderen. Je moet er van houden maar het wordt vast gezellig.

Dikke Rave party in Saalbach

Aansluitend kun je nog even door. Vanaf 14 tot en met 17 december zullen meer dan 70 DJ’s op 10 verschillende podia (binnen en buiten) een stevig feestje bouwen. Heel andere koek dan het BERGFESTival. 

Saalbach
In clubs, buiten en zelfs in parkeergarages kun je helemaal los.

Nu maar hopen dat er bakken sneeuw vallen voor medio december

Dus overdag lekker skiën of boarden, aan het eind van de middag je eerste gig meepakken en ’s avonds tot in de kleine uurtjes door knallen. In clubs, buitenpodia, berghutten en zelfs in parkeergarages. Ook op de top van de Schattberg zal er gedraaid worden, raven met een onvergetelijk uitzicht. Als dat geen goed begin is van het wintersportseizoen weet ik ook niet meer.

Nu maar hopen dat er bakken sneeuw vallen voor medio december. Maar ook als dat niet zo is, geht die Party immerhin richtig los!

Meer info, tickets en complete aanbiedingen met overnachtingen vind je hier: www.berg-festival.com of www.raveonsnow.com

Bewaren

(Visited 101 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën