Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Saalbach-Hinterglemm, het soms ook best wel mondaine skigebied in Oostenrijk, wil het weten als het winterseizoen begint. Vanaf 10 december is het bal en kun je drie dagen los gaan tijdens het BERGFESTival. Met optredens van WANDA, Broilers, Christina Stürmer, Grossstadtgeflüster, Emil Bulls en nog vele anderen. Je moet er van houden maar het wordt vast gezellig.

Dikke Rave party in Saalbach

Aansluitend kun je nog even door. Vanaf 14 tot en met 17 december zullen meer dan 70 DJ’s op 10 verschillende podia (binnen en buiten) een stevig feestje bouwen. Heel andere koek dan het BERGFESTival.

Saalbach
In clubs, buiten en zelfs in parkeergarages kun je helemaal los.

Nu maar hopen dat er bakken sneeuw vallen voor medio december

Dus overdag lekker skiën of boarden, aan het eind van de middag je eerste gig meepakken en ’s avonds tot in de kleine uurtjes door knallen. In clubs, buitenpodia, berghutten en zelfs in parkeergarages. Ook op de top van de Schattberg zal er gedraaid worden, raven met een onvergetelijk uitzicht. Als dat geen goed begin is van het wintersportseizoen weet ik ook niet meer.

Nu maar hopen dat er bakken sneeuw vallen voor medio december. Maar ook als dat niet zo is, geht die Party immerhin richtig los!

Meer info, tickets en complete aanbiedingen met overnachtingen vind je hier: www.berg-festival.com of www.raveonsnow.com

Bewaren

(Visited 114 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer