Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Schreef ik twee dagen geleden nog over het unieke festival op de piste in Sölden, blijkt dat ze er in Zwitserland ook wat van kunnen. De dagen worden langer en de temperatuur in de skigebieden zachter. Reden voor diverse skigebieden in Zwitserland om de pisteparty-agenda eens flink aan te vullen met leuke evenementen. Ga je mee feesten in de sneeuw? Er zit vast wel wat voor je bij!

LANDENSAFARI & ROCK ‘N ROLL
18-24 maart Morgins – Les Portes du Soleil

Op ski’s of snowboard tussen Frankrijk en Zwitserland heen-en-weer swingen en heel terloops op de piste nog even een concert meepikken. Dat is een week lang de opzet tijdens het event Rock les Pistes in Les Portes du Soleil. ’s Avonds zijn er in het dorp nog veel meer optredens.

Zwitserland
Rock les Pistes Morgins

ZUIDELIJKE AMBIANCE IN DE SNEEUW
31 maart Nendaz – 4 Vallees

Skibroek aan met een bikinitopje boven; zo wordt in Nendaz de winter uitgezwaaid en de lente begroet. Zonnen onder de palmen, op ski’s of een board door een pool glijden, ontspanning in de jacuzzi en veel bars en muziek. Dat is het Nendaz Spring Break & Waterslide Festival.

Zwitserland
Nendaz Spring Break & Waterslide Festival

PARTY IN DE BERGHUT
30 maart & 1 april – Villars-sur-Ollon

In de nostalgisch ogende trein gaat het omhoog naar het hart van het skigebied. In en om «Maison de montagne de Bretaye» zorgen 17 DJ’s gedurende drie dagen met de beste technopop voor een onvergetelijk dansfestijn op het Afterseason Villars Techno Festival.

Zwitserland
Afterseason Villars Electro Festival

SKI’S AAN DE KANT EN DANSEN MAAR
22 april Samnaun

Dat wordt leuk: ‘s Ochtends een paar bochtjes in de sneeuw, daarna de voetjes van de vloer op de sound van Bastille. De wereldberoemde indieband brengt de bühne op meer dan 2000 meter boven zeeniveau aan het beven tijdens Frühlingsschneefest Samnaun.

Zwitserland
Frühlingsschneefest Samnaun

PIRATENPLEZIER IN DE SNEEUW
14 april Grindelwald

Schep in de hand en graven maar. Tijdens het legendarische schatzoeken bij bergstation Grindelwald First moet je 30 schatkisten zien op te graven. Waarna het feest pas echt kan beginnen tijdens de Winter Final in Grindelwald.

Zwitserland
Schatzoeken in Grindelwald

MET WIE GA JIJ ER EEN MOOI EINDE VAN HET SEIZOEN VAN MAKEN OP DE PISTES? DE KEUZE IS REUZE DIT JAAR!

(Visited 492 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer