Zoek je naar een unieke manier om met het hele gezin te genieten van winterpret, zonder ver te reizen? Dan is SnowWorld de ideale bestemming! We vertellen je graag meer over deze betoverende winterwereld waar jong en oud samen kunnen genieten van de sneeuw.

Van spannende afdalingen op de ski’s tot gezellig samen opwarmen met een warme chocomel, SnowWorld biedt een veelzijdige en vrolijke ervaring die perfect is voor een familie-uitje. Bereid je voor op een dag vol familiepret in de sneeuw.

Dolle pret in de sneeuw

Skiën voor beginnende skiërtjes en wintersporters met meer ervaring

Bij SnowWorld komt elk type skiër aan zijn trekken, of je nu voor het eerst op de latten staat of al meer ervaren bent in wintersport. Voor de jongste skiërtjes en beginners zijn er oefenhellingen en deskundige begeleiding, ideaal om vertrouwen op te bouwen en de basis van het skiën onder de knie te krijgen.

Voor de meer ervaren skiërs en snowboarders biedt SnowWorld uitdagendere hellingen, waar je je vaardigheden kan aanscherpen en genieten van een echte wintersportervaring.

Word een betere skiër of boarder

Lessen voor iedereen en elk niveau

SnowWorld heeft voor elke wintersportliefhebber een passende les. Met een breed aanbod van lessen, van proeflessen tot spoed- en vakantiecursussen, zorgt SnowWorld ervoor dat je goed voorbereid de piste af kan gaan.

Of je nu alleen, met familie, of in een groep komt, de deskundige instructeurs van SnowWorld staan klaar om een leerzame en plezierige ski- of snowboardervaring te bieden. De diversiteit aan cursussen maakt het mogelijk om op een flexibele en effectieve manier het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. En, ideaal: in SnowWorld weet je zeker dat je Nederlandstalige skileraren treft.

Bekijk alle lesopties voor skiën in snowboarden in SnowWorld

Bekijk de video

Boek de Friends & Family-pas voor een voordelig dagje uit

De Friends & Family-pas van SnowWorld is een uitstekende keuze voor een voordelig dagje uit met familie of vrienden. Deze skipas is geschikt voor groepen van vier tot acht personen. Er zijn verschillende tijdsduren beschikbaar, en je kunt kiezen voor een uur, twee uur, of zelfs vier uur sneeuwpret. De pas is zowel online als aan de kassa verkrijgbaar, waardoor het plannen van je uitje flexibel en gemakkelijk is. Je hebt de pas al vanaf € 22,50 per persoon.

Voor meer informatie ga je naar de Friends & Family-pas van SnowWorld

Sneeuwpret voor jong en oud

Of ga voor een Ouder & Kind-les

De Ouder & Kind-lessen bij SnowWorld zijn een fantastische manier voor ouders om samen met hun jonge kinderen de wereld van skiën of snowboarden te ontdekken. Deze lessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen 3 en 5 jaar oud, waarbij een ouder samen met het kind deelneemt.

Het is een unieke gelegenheid om spelenderwijs en in een veilige omgeving de eerste stappen in de sneeuw te zetten. Deze lessen zijn beschikbaar in verschillende vestigingen van SnowWorld.

Voor meer details ga je naar Ouder & Kind les pagina op SnowWorld

Kom deze winter naar SnowWorld

Meer informatie over SnowWorld

SnowWorld heeft vestigingen in verschillende delen van Nederland en België. Je vindt ze in Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen-Breda, Terneuzen en Antwerpen. Elk van deze locaties biedt een unieke wintersportervaring dicht bij huis.

Naast skiën en snowboarden is SnowWorld echt een heerlijk dagje uit. Want na de actie op de piste geniet je van een warme chocomel met apfelstrudel in één van de gezellige bars of restaurants. Wanneer gaan jullie?

Bekijk alle informatie over SnowWorld