Saalbach Hinterglemm. Binnen een uur bereikte de nieuwe video van professionele mountainbiker Fabio Wibmer al bijna 100.000 views op YouTube. Na het succesvolle eerste deel van “Fabiolous Escape”, dat via het online videoportaal meer dan 11 miljoen mensen bereikte, verscheen het vervolg op 24 april.

Fabiolous Escape 2
Fabiolous Escape 2

De Oostenrijkse mountainbike en trial geweldenaar heeft al meer dan 125 miljoen weergaven bereikt met zijn extreme video’s. Aan het begin van het jaar was het al duidelijk dat zijn YouTube-kanaal snel het aantal van één miljoen abonnees zou overschrijden. Deze mijlpaal wordt gevierd met de voortzetting van de succesvolle video “Fabiolous Escape”, die al bijna 100.000 views had binnen een uur na de publicatie. 

In “Fabiolous Escape 2” trotseert Fabio Wibmer de sneeuw in het ondergesneeuwde Saalbach en rijdt hij op topsnelheid over de ijskoude hellingen. We zijn getuige van een spectaculaire achtervolging met de plaatselijke “hellingspolitie” over daken, liften en gaten Fabio probeert te ontsnappen op zijn fiets.

Een prachtige decor te midden van de besneeuwde bergen van Saalbach Hinterglemm

De nieuw uitgebrachte video was tot nu toe het grootste project van Fabio. Het werk vergde 24 dagen van planning, voorbereiding en filmen. Een prachtige decor te midden van de besneeuwde bergen van Saalbach-Hinterglemm blijkt Fabio Wibmer dat hij de meest extreme stunts kan laten zien op een mountainbike op de sneeuw.

Fabiolous Escape 2
Fabiolous Escape 2

Bekijk hier alle wintersport video’s


(Visited 660 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën