Saalbach Hinterglemm. Binnen een uur bereikte de nieuwe video van professionele mountainbiker Fabio Wibmer al bijna 100.000 views op YouTube. Na het succesvolle eerste deel van “Fabiolous Escape”, dat via het online videoportaal meer dan 11 miljoen mensen bereikte, verscheen het vervolg op 24 april.

Fabiolous Escape 2
Fabiolous Escape 2

De Oostenrijkse mountainbike en trial geweldenaar heeft al meer dan 125 miljoen weergaven bereikt met zijn extreme video’s. Aan het begin van het jaar was het al duidelijk dat zijn YouTube-kanaal snel het aantal van één miljoen abonnees zou overschrijden. Deze mijlpaal wordt gevierd met de voortzetting van de succesvolle video “Fabiolous Escape”, die al bijna 100.000 views had binnen een uur na de publicatie.

In “Fabiolous Escape 2” trotseert Fabio Wibmer de sneeuw in het ondergesneeuwde Saalbach en rijdt hij op topsnelheid over de ijskoude hellingen. We zijn getuige van een spectaculaire achtervolging met de plaatselijke “hellingspolitie” over daken, liften en gaten Fabio probeert te ontsnappen op zijn fiets.

Een prachtige decor te midden van de besneeuwde bergen van Saalbach Hinterglemm

De nieuw uitgebrachte video was tot nu toe het grootste project van Fabio. Het werk vergde 24 dagen van planning, voorbereiding en filmen. Een prachtige decor te midden van de besneeuwde bergen van Saalbach-Hinterglemm blijkt Fabio Wibmer dat hij de meest extreme stunts kan laten zien op een mountainbike op de sneeuw.

Fabiolous Escape 2
Fabiolous Escape 2

Bekijk hier alle wintersport video’s


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer