advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Er kan weer geskied worden in Winterberg!

Door Patricia Christiani

In Winterberg kunnen ze enigszins opgelucht ademhalen. Vorig weekend viel er wat sneeuw bij en deze week konden dan ook eindelijk de sneeuwkanonnen aan. De afgelopen tijd was dit namelijk niet mogelijk omdat het te warm was. En ook was de sneeuwval in december en januari nog maar karig in het Duitse wintersportgebied. Maar nu is er eindelijk goed nieuws! Men heeft genoeg sneeuw kunnen produceren om meerdere liften te openen in Winterberg.

15 liften open

Het gebied meldt dat er nu 15 liften open zijn. Dat zijn nog niet alle pistes, maar de pistes die open zijn liggen er prima bij. Dus mocht je niets te doen hebben dit weekend, is het misschien de moeite waard om een spoortje te trekken in de verse sneeuw in Winterberg. De zon krijg je er dit weekend gratis bij, want tot en met zondag is het koud, droog en zonnig!

De laatste informatie over de geopende liften vind je op www.skiliftkarussell.de.

Hoofdfoto: webcam Skiliftkarussell 24 januari 2020

Lees ook:

Voorspelling winter 2020: hoe eindigt de winter?

Winterplezier op en naast de piste in het Duitse Winterberg

 

 

advertentie