Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Er kan weer geskied worden in Winterberg!

Door Patricia Christiani

In Winterberg kunnen ze enigszins opgelucht ademhalen. Vorig weekend viel er wat sneeuw bij en deze week konden dan ook eindelijk de sneeuwkanonnen aan. De afgelopen tijd was dit namelijk niet mogelijk omdat het te warm was. En ook was de sneeuwval in december en januari nog maar karig in het Duitse wintersportgebied. Maar nu is er eindelijk goed nieuws! Men heeft genoeg sneeuw kunnen produceren om meerdere liften te openen in Winterberg.

15 liften open

Het gebied meldt dat er nu 15 liften open zijn. Dat zijn nog niet alle pistes, maar de pistes die open zijn liggen er prima bij. Dus mocht je niets te doen hebben dit weekend, is het misschien de moeite waard om een spoortje te trekken in de verse sneeuw in Winterberg. De zon krijg je er dit weekend gratis bij, want tot en met zondag is het koud, droog en zonnig!

De laatste informatie over de geopende liften vind je op www.skiliftkarussell.de.

Hoofdfoto: webcam Skiliftkarussell 24 januari 2020

Lees ook:

Voorspelling winter 2020: hoe eindigt de winter?

Winterplezier op en naast de piste in het Duitse Winterberg

 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer