Van 10 tot 14 april 2023 wordt het Electric Mountain Festival in Sölden voor het eerst gepresenteerd als een meerdaags muziekevenement. En natuurlijk is Snowrepublic erbij. Reporters Pauline en Peter gaan deze mix van lenteskiën en uitbundig feesten ervaren. Het verslag kun je lezen op Snowrepublic en onze social media.

Uit de eerste reacties blijkt dat de fans razend enthousiast zijn. De verlengde Electric Mountain Festival-week begint op maandag 10 april in restaurant FALCON. Van maandag tot en met woensdag swingen fans rechtstreeks van de pistes de dansvloeren in het skigebied op.

Hutten in het skigebied zoals Annemaries Hühnersteign, het Rettenbach Market Restaurant, de Panorama Alm en de Philipp, een populaire ontmoetingsplaats, worden omgetoverd tot showpodia voor wereldberoemde dj’s. Waaronder Two Kinx, Tujamo, You Not Us en Julian Jordan. De sneeuwschuiver van Electric Mountain Festival dient onder meer als een coherente en zichtbare draaiplateau-opstelling. Zoals gebruikelijk wordt op donderdag en vrijdag een groot festivalterrein gecreëerd bij de Giggijoch. Aan de draaitafels: Don Diablo, Oliver Heldens, NERVO en Meduza en vele andere bekende acts uit de internationale dj-scene.

Electric Mountain Festival op tournee in het skigebied

De editie van 2023 verrast muziekfans in Sölden met trendy beats en neemt je mee naar verschillende locaties in het skigebied. Tijdens de warming-up op de eerste drie dagen vieren artiesten en wintersporters feest in aangename temperaturen direct naast de skipiste op de berg en vlakbij het dal.

Een festivalpodium van 26 meter breed, meer dan 160 m2 LED-oppervlak, bijzondere licht- en geluidseffecten: het EMF-festivalterrein aan de Giggijoch zal ook in 2023 fascinerend zijn. Op donderdag en vrijdag dansen feestgangers de festivalweek naar het einde op de bekende, besneeuwde dansvloer. De sterren van de electroscene zijn Don Diablo, NERVO, Oliver Heldens. Ook het dj-duo You Not Us, Hugel, Meduza, Julian Jordan, Vini Vinci en Co. laten hun kunsten horen op de draaitafels. Meer informatie over de line-up en data vind je hier.

Uitgebreide VIP-zone

Ook het festivalterrein aan de Giggijoch krijgt in 2023 een upgrade: de nieuwe VIPArea geeft je een unieke beleving. Gereserveerde zitplaatsen en een geweldig zicht op het podium. Naast de bijna uitverkochte VIP-zone in de taverne, wordt op de eerste verdieping een nieuwe ruimte voor speciale gasten gecreëerd onder het motto SuSCHI & Beats.

Met het VIP Silver-ticket kunnen gasten genieten van een exclusieve vier -gangenmenu Verantwoordelijk voor de culinaire beleving 2-toque chef Klaus Holzer en de gerenommeerde sushimeester Dil Ghamal Het speciale arrangement omvat een welkomstdrankje, 4-gangenmenu, een gereserveerde zitplaats op het terras met het beste uitzicht op het festivalpodium, evenals de trips met de gondel.Gratis met skipas

De nevenevenementen in het skigebied en de hoofdevenementen op de Giggijoch zijn bij de Sölden-dagskipas inbegrepen. Concertbezoekers zonder wintersportuitrusting kunnen ook deelnemen aan de evenementen op de Giggijoch. Tickets voor donderdag en vrijdag zijn verkrijgbaar voor € 71,50 per stuk. De EMF VIP-pakketten zijn ook online beschikbaar.

Meer informatie en tickets: www.soelden.com/electric-mountain-festival

LEES OOK: