Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Electric Mountain Festival is het feest van de lente in Sölden

Door Edwin Hagenouw | fan van Sölden

Van 2 tot 3 april 2020 wordt de Fun Zone op Giggijoch een feestlocatie boordevol superlatieven. Tijdens de negende editie van het ELECTRIC MOUNTAIN FESTIVAL zullen Dimitri Vegas & Like Mike, Mattn, Angemi en nog veel meer sterren achter de draaitafels verschijnen om het uitzinnige publiek in vuur en vlam te zetten. Een geldig skipas van Sölden heb je gratis toegang tot het festival. Dat vinden wij dus een geweldig lentefeest en vanzelfsprekend is Snowrepublic erbij. Zowel Saskia als Aimee zullen dit jaar ervaren hoe leuk de mix is van wintersport en dance!. 


UPDATE 13 MAART 2020: Als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus gaat het Electric Mountain Festival niet door in 2020. 


Feest in de sneeuw van Sölden. Klik hier voor meer info!

Je begint je dag met heerlijke uren op de pistes van Sölden en daarna feest en dans je op de muziek van ’s werelds populairste DJ’s. Ook in 2020 zal het festivalpodium gebouwd worden op de Oostenrijkse sneeuw en worden duizenden wintersporters verwacht bij misschien wel het leukste feestje in Tirol. Een enorme LED-scherm van bijna 40 m² zorgt voor een nog grotere feeststemming.

En dan laat de zon zich zien. Nu wordt het echt een lentefeest!

De ongeëvenaarde line-up bestaat uit oa. Dimitri Vegas & Like Mike, Dimitrios “Dimitri” Anastasios en Michael “Mike” Karl Thivaios, samen met Steve Aoki als “3 Are Legend”. De Belgische EDM DJane Anouk Matton aka Mattn zal voor de tweede keer optreden op het festival. Het model en de vrouw van Dimitri Vegas was ook al succesvol op het Daydream Festival of het Sunburn Festival in India.

Dit wil jij toch ook meemaken! Klik hier voor meer informatie.

De Italiaanse DJ Angemi, die op Facebook populair werd, zal voor het eerst op Giggijoch optreden. In 2017 heeft hij samen met zijn mentoren Dimitri Vegas & Like Mike beste clubs van Ibiza op hun kop gezet en ook op het legendarische “Garden of Madness” feest in Ushuaia gespeeld.

De tweede festivaldag

Hot beats laten de Giggijoch wederom koken op de tweede festivaldag. Met zijn single “Fresh” vulde Salvatore Ganacci verraste hij de wereldwijde clubscene in 2014. Hij speelde al funky shows en dansnummers op het legendarische Tomorrowland Festival. De Nederlandse top-dj’s Jaap de Vries en Martijn Van Sonderen zijn populair geworden als “Zonderling”. Hun hit “Crazy” bracht hen in no-time samen met Lost Frequencies naar de grote Future House-podia.

Electric Mountain
Wintersportjassen uit en genieten van de lente. Klik voor meer info!
Electric Mountain Festival
Misschien wel het leukste feest in Tirol.

Gratis toegang met je skipas

De toegang tot het festival is gratis voor alle muziekfans die in het bezit zijn van een geldige skipas van Sölden. Bezoekers zonder wintersportuitrusting, die alleen de concerten willen bezoeken, kunnen een kaartje kopen voor 45 euro. Daarnaast kun je ook online de felbegeerde VIP-arrangementen van ELECTRIC MOUNTAIN FESTIVAL boeken. Tijdens Electric Mountain zullen de skibussen langer en vaker rijden.

Aftermovie 2019


Meer informatie vind je natuurlijk op www.soelden.com/electric-mountain-festival


(Visited 573 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer