Elan Delight Supreme: superlichte all-mountainski voor vrouwen

Door Maartje Bevers

Speciaal voor vrouwen die het maximale uit hun ski’s willen halen in verschillende omstandigheden, op de piste en tijdens het freeriden, creëerden de ontwerpers van Elan de Delight Supreme Power Shift ski.

De superlichte all-mountainski voor vrouwen

Deze Delight Supreme doet zijn naam eer aan. Een heerlijke lichtgewicht ski waarin hoge prestaties samenkomen. Deze ultieme all-mountain ski voor vrouwen, ontworpen om alles te verslinden wat de berg te bieden heeft. Elan gebruikte de lichtste dames ski ter wereld (de Delight Prime) als basis voor de Delight Supreme en versterkte deze om de prestaties te verhogen. Zie het als de Delight Prime die vijf keer per week werkt …

Delight Supreme PS ELW10
Delight Supreme PS ELW10

De ski is versterkt voor meer reactievermogen en je voelt je als een professional bij elke draai, terwijl het extreem lage gewicht energie bespaart. Hierdoor kun je het veel langer volhouden zonder echt moe te worden.

de extra koolstofversterking zorgt voor extreme flexibiliteit en stabiliteit bij hoge snelheden

Het lage gewicht van de ski’s en de geweldige grip op de randen worden bereikt met de gepatenteerde SlimShape-technologie. Deze verhoogt de torsie van de ski terwijl de extra koolstofversterking zorgt voor extreme flexibiliteit en stabiliteit bij hoge snelheden. Met deze technologie kunnen stijlvolle en sportieve vrouwen draaien en carven als nooit tevoren.

Slimshape-technologie

De gepatenteerde Slimshape-technologie vermindert het gewicht drastisch, waardoor de Elan ski’s de lichtste ter wereld zijn. De specifieke vorm van de schaal zorgt ervoor dat ze dun en licht zijn en tegelijkertijd ongelooflijke duurzaamheid en stijfheid bieden. Een geoptimaliseerd flexpatroon verbetert de torsiestijfheid waardoor de energieoverdracht van de skiër wordt verhoogd en extreme, gecontroleerde bochten mogelijk zijn.

Deze lichte all-mountainski weet raad met alle omstandigheden. Op de piste en ernaast in de tiefschnee.

Dit is een zeer gemakkelijke ski vooral bij korte dynamische bochten. De ski geeft heel veel zelfvertrouwen, heeft een vlotte kantenwissel en loopt rustig ook op hogere snelheid. Ondanks het lichte gewicht is de Delight Supreme uitstekend sportief te skiën zonder veel krachtinspanningen.

Soepele bochten

Early Rise Rocker in Elan’s ski’s zorgt voor soepele en moeiteloze bochten dankzij een lichte rocker in de tip en tail. Hierdoor worden speelsheid, gemak en veelzijdigheid van de ski’s verhoogt.

Elan Delight Supreme Power Shift. Voor stijlvolle en sportieve vrouwen.

De adviesprijs van deze superlichte en veelzijdige ski is € 549,95. Geen laag bedrag natuurlijk, maar voor de veeleisende, stijlvolle en sportieve vrouw die veel dagen per jaar op de ski’s staat is deze ski zeker een aanrader.


Bekijk de hele collectie vrouwenski’s op elanskis.com


(Visited 1.423 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.