Het superior resort-hotel Zürserhof is een wereld op zich. De gastfamilie Skardarasy biedt onder één dak een elegante sfeer, een perfecte service, een bijzondere exclusieve spa en een voortreffelijk gastronomisch restaurant. Het Zürserhof is al decennialang een geliefde vakantiebestemming voor een internationaal, veeleisend publiek. Traditie staat hier hoog in het vaandel.

Toch houdt het luxeresort met veel flair en gevoel voeling met de nieuwste ontwikkelingen. De gastfamilie vindt het belangrijk om voortdurend te investeren in de hoogste kwaliteit. 

Veel kamers in het Zürserhof zijn nieuw. Ook dit jaar worden er weer stijlvolle designwoonwerelden gecreëerd. Elke nieuwe kamer is een pareltje: klassiek elegant, gezellig en een mooi stukje ‘Zürserhof’. Moderne elementen gaan harmonieus samen met de traditie van het Zürserhof en kenmerken de individuele touch van het exclusieve hotel. Begin december 2023 start het winterseizoen in het ski- en wellnessresort. Dan zullen de ingang van het hotel, de populaire hotelhal en het bargedeelte de gasten verwelkomen in een nieuwe ambiance. De alpijnse flair blijft, maar het Zürserhof voegt een harmonieuze, moderne touch toe.

Winterplezier ‘op wereldniveau’

Het Zürserhof en de Arlberg combineren een onberispelijke gastvrijheid met een buitengewoon wintergevoel. In een tijd waarin ontspanning en rust luxe zijn geworden, biedt de familie Skardarasy in hun ski- en wellnessresort een uitzonderlijk warme familiesfeer, een uitstekende service en een fijn gevoel voor stijl en elegantie.

Als gast in dit vijfsterren superior hotel krijg je gegarandeerd alles wat je hart begeert. Dat blijkt ook uit de Aureus SPA die zich uitstrekt over 3.200 m2. In een exclusieve sfeer staan de behandelingen van het hoogste niveau garant voor onvergetelijke momenten van ontspanning. De hoogwaardige producten en diensten worden aangeboden door het Franse cosmeticahuis LA BIOSTHÉTIQUE.

Een heerlijke geur begeleidt de gasten van het Zürserhof op hun verwenreis door de luxueuze Aureus SPA met een Alpijnse hamam, een dames- en privé wellnesszone, een infinity whirlpool en een panoramische ontspanningsruimte, die alleen de meest ervaren wellnessexperts kunnen creëren.

In het Zürserhof heeft genieten de hoogste prioriteit. Dat geldt ook voor het restaurant. Wat daar van ‘s ochtends tot ‘s avonds op tafel wordt getoverd, is ongeëvenaard. Naast een traditioneel Oostenrijks ‘Heurigenbuffet’, een ‘fondue chinoise’ of mediterrane avonden is er ook een galadiner en een verleidelijk dessertbuffet. Met niet minder dan 200 exquise kaasspecialiteiten uit de hele wereld is het kaasbuffet absoluut niet te missen.

De Z Lounge in het Zürserhof maakt de culinaire wereld van het hotel helemaal af. De aantrekkelijke feelgoodplek nodigt de hotelgasten uit om fijne wijnen, uitstekende sterke dranken en andere delicatessen te proeven. Uit de kelder worden de beste en meest uitgelezen wijnen, champagnes en whisky’s geserveerd.

Ski-in ski-out

De Arlberg heeft niet voor niets een legendarische reputatie tot ver buiten de landsgrenzen. Meer dan 300 kilometer aan skipistes liggen hier in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk op de skiërs te wachten. De pistes liggen op een hoogte tussen 1300 en 2800 meter en zijn sneeuwzeker tot ver in het voorjaar. Freeriders van heinde en verre zijn vol lof over de diepsneeuwafdalingen hoog in de Alpen. 

Sneeuwschoenen, sleeën of langlaufski’s zijn goede begeleiders op de zachte hellingen in het landschap. Het zonneterras van het Zürserhof ligt tegen de piste aan en is een van de mooiste van de Arlberg. Vaste gasten van het hotel en de Arlberg plannen hun skidagen zo dat ze rond lunchtijd in de buurt van het terras van het Zürserhof glijden. 

De familie Skardarasy is een gepassioneerd gastgezin. Het plezier waarmee zij hun Zürserhof runnen, is voelbaar voor elke gast. Zelfs wanneer de jazzzangeres laat op de avond zingt en swingt, hebben ze nog tijd voor een goed gesprek met hun gasten aan de bar. De volgende ochtend hebben skiërs weer een van de meest fascinerende skigebieden ter wereld tot hun beschikking.

Met afdalingen en uitzichten die onvergetelijk zijn. Maar de verleiding is groot om zich in de heerlijke feelgoodsfeer van het Zürserhof onder te dompelen en zich volop te laten verwennen – zoals men dat al decennia lang doet in de meest exclusieve hotels.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.zuerserhof.at